Presupusele OZN-uri: Secretele avionului antigravitațional

Timp de aproape o jumătate de secol au existat numeroși indivizi care au susținut că au experimentat față în față întâlniri cu ființe care se presupune că erau extraterestre. Astfel de contactați, cum a fost Howard Menger, autorul cărții Din afara spațiului către tine, au pretins că astfel de ființe chiar au aterizat pe proprietatea lor împreună cu navele lor.

Alții care au studiat aceste povești au menționat mai întâi că spionajul militar sau chiar CIA au jucat rolul în aranjarea unor asemenea întâlniri pentru că se datora scopurilor non-binevoitoare. La 9 martie 1992, revista Aviation Week and Space Technology a făcut o uluitoare dezvăluire. Bombardierul B-2 încărca electrostatic fluxul de eșapament și aripile de vârf ale carcasei sale aidoma unei aripi.

Cei familiarizați cu cercetarea electromagnetică a fizicianului Townsend Brown vor putea realiza rapid că aceasta echivalează cu declarația că B-2 poate funcționa ca un avion antigravitație. Începând cu anul 1920, Townsend Brown a descoperit că este posibilă crearea unui câmp gravitațional artificial prin încărcarea unui condensator electric la înalta tensiune.

Pe la 1958, a reușit să dezvolte un model de farfurie având un diametru de 381 milimetri ce putea ridica 110% din greutatea sa.
Revista Aviation Week a obținut informația despre B-2 de la un mic grup de oameni de știință și ingineri renegați de pe Coasta de Vest, care erau foști asociați ai proiectelor negre. Pentru a face astfel de dezvăluiri, acești oameni de știință au încălcat codul tăcerii, care rivaliza cu al Mafiei.

Și-au asumat riscul deoarece au simțit că era important din motive economice să se facă eforturi pentru a dezvălui anumite tehnologii negre pentru uz comercial. Doi dintre indivizi au spus că li s-au încălcat drepturile civile, în numele securității, fie ca să-i reducă la tăcere, fie ca să prevină plecarea lor din strânsa comunitate de cercetare și dezvoltare neagră. Câteva luni mai târziu, după ce revista a publicat articolul, întregul personal de securitate neagră a intrat în priză.

Loading...

Acel sector al comunității cercetării și dezvoltării negre a primit avertismentul și, drept rezultat, grupul de oameni de știință a rupt contactul cu revista. În mod clar, supraveghetorii programelor de cercetare și dezvoltare negre erau extrem de îngrijorați de scurgerile de informații care au reieșit din acel articol.

REVELL B-2

În pofida acestor griji, informația despre dezvoltarea avionului stealth s-a scurs mai devreme, în timpul administrației Carter. Acest avion a cărui construcție costă 150 milioane dolari, s-a dovedit foarte eficient în timpul operațiunii Furtună în deșert.

Adevărul ar putea fi că avionul a fost construit cu tehnologie extraterestră cu scopul de a apăra planeta de o invazie din altă lume.

Nu credeți că unul dintre cele mai bune moduri de a înfrânge inamici este de a le utiliza propriile lor arme împotriva lor?

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și