Premonițiile, inconștientele călătorii în viitor experimentate de cei mai mulți oameni

Teoria relativității a lui Albert Einstein argumentează faptul că timpul se dilată și călătoria în timp este posibilă. Călătorul se deplasează cu viteza luminii, călătoria durează câteva ore și se întoarce pe Pământ după câțiva ani, din cauza faptului că pe Pământ, timpul se scurge mai lent. Există posibilitatea să călătorim numai în viitor sau și în trecut?

Inginerul John William Dunne consideră că visele noastre sunt călătorii în viitor sau în trecut. Visele în care apar evenimente care se și produc la un moment dat, premonițiile, sunt în opinia sa, călătorii în viitor. Sunt celebre premoniții ale unor catastrofe care s-au produs la scurt timp. Accidente aviatice, cutremure, accidente de tren.
Fizicianul Kurt Godel a demonstrat că într-un timp în care nu există expansiune, teoria relativității generale indică faptul că un călător care pleacă într-o călătorie la 1 martie 2015, se va întoarce din călătorie la 1 februarie 2015, anterior plecării.

Einstein a susținut teoria conform căreia două găuri negre sunt legate una de alta. Puntea de legătură dintre cele două se numește gaură de vierme. Dacă se pun două ceasuri la cele două extremități ale găurii de vierme, respectiv, unul programat pentru 2014, locul pe unde călătorul începe călătoria și altul la ieșire, programat pentru anul 2015, când va termina călătoria, ceasul de la cealaltă extremitate va indica anul 2014. Călătorul care intră într – o gaură de vierme, intră de exemplu în acest tunel la vârsta de 30 de ani și iese din tunel tot la vârsta de 30 de ani, se menține vârsta.
Cercetătorii americani au demonstrat că se poate face o călătorie în trecut, dacă se folosește o buclă temporală, în sensul că dacă întri în această buclă la 30 de ani, când ieși din tunel, ai 29 de ani.

Sunt celebre visele premonitoare care au rămas consemnate în documente. În acest sens este celebru visul unei contese ruse, care l-a atenționat pe soțul său, un general rus, să fie atent în lupta de la Borodino, care se va da împotriva lui Napoleon, pentru că l-a visat că va muri. Lucrurile s-au întâmplat la fel cu visul contesei.
Să ne aducem aminte de visul lui Abraham Lincoln, în care el era ucis. La câteva zile s-a întâmplat asasinarea lui, conform visului pe care l-a avut. Situația este similară și în cazul regelui Henri al IV-lea care și-a visat moartea, iar la câteva zile a și murit în condiții similare visului.

Sunt visele noastre călătorii în trecut sau în viitor, sau sunt simple coincidențe? Stephen Hawking, celebrul fizician britanic, susține că o călătorie în timp nu este alt ceva decât pătrunderea în a patra dimensiune a spațiului. El susține cu tărie că va fi posibil acest lucru, dacă vor putea fi detectate găurile de vierme, care sunt foarte greu de găsit, datorită mărimii lor foarte mici.

Loading...

Hawking susține că o gaură de vierme are dimensiuni mai mici decât cele ale unui atom și sunt foarte greu de depistat. Ele apar și dispar, unind două universuri paralele. Există posibilitatea ca odată intrat într-un univers, printr-o astfel de gaură de vierme, care există în momentul intrării, să nu te mai poți întoarce, pentru că aceasta a dispărut.
Științific vorbind, aceste găuri de vierme trebuie detectate, lărgite pentru a se putea face călătoria, dar și menținute, pentru a fi asigurată întoarcerea.

premonitii

Oamenii de știință au lansat o teorie care se numește Paradoxul bunicului. Imaginaţi-vă că unul dintre noi face această călătorie în trecut. Voluntar sau involuntar își omoară bunicul. Când revine în prezent, el mai există, dacă tatăl său nu fusese conceput?loading...
S-ar putea să-ți mai placă și