The news is by your side.

PREMONIȚII SAU COINCIDENȚE. SCENE DE VIAȚĂ

0

Se știe faptul că mai multe persoane au avut premoniții cu privire la scufundarea Titanicului, unii chiar au renunțat la această călătorie.

Câțiva ani mai târziu, atunci când un deal de lângă o mină de cărbune s-a prăbușit peste o școală din apropiere, în Anglia s-a făcut legătura cu previziunile unor clar-văzători care au prevăzut această tragedie și chiar au făcut-o publică, cu mult timp înainte să se producă tragedia.

Alți oameni au revăzut și au fost martori la evenimente care s-au petrecut într-un trecut îndepărtat. Secretara decanului unui colegiu din Nebraska, în momentul în care a intrat într-o clădire din incinta colegiului a văzut figura unei femei îmbrăcate în haine de epocă.

Când s-a uitat pe fereastră, clădirile care trebuiau să fie în apropiere dispăruseră. În zonă erau numai câmpii. Misterioasa femeie îmbrăcată în haine de epocă a fost identificată în fotografii vechi din arhiva colegiului. Fusese profesoară la acest colegiu și murise în interiorul acelei clădiri.

Un alt caz este cel al unei tinere englezoaice din Letham. Aceasta a fost nevoită să se întoarcă pe jos în localitate, după ce mașina sa s-a defectat. A parcurs mai mulți kilometri până când a ajuns în localitate.
Pe câmp ea a văzut torțe aprinse purtate de bărbați care examinau mai multe cadavre. S-a dovedit că femeia fusese martora unei bătălii care se dăduse pe acel câmp în anul 685.

După bătălia de la Edgehill din anul 1642, ofițerii trimiși în cercetare de regele Charles I pe fostul câmp de bătălie au văzut zile întregi restaurându-se bătălia, proiectată pe cer, puțin deasupra orizontului, și au putut recunoaște acolo chiar pe unii dintre eroii ce muriseră în luptă.

Jonathan Swift și-a etalat cunoștințele astronomice în cartea sa Călătoriile lui Guliver. El susținea că Marte are doi sateliți, două luni. Unul dintre aceștia se mișcă de două ori mai repede ca celălalt, susținea el. După 150 de ani, oamenii de știință au descoperit acest lucru.

Vă prezentăm în continuare misterioasa conexiune dintre scriitorul american Thomas Wolfe și misteriosul K19. Rămâne ca fiecare dintre dumneavoastră să precizați dacă premoniția este o coincidență sau nu. Eroul unei cărți scrise de acest scriitor a fost un șofer al unei mașini cu numărul K19. O altă carte a scriitorului poartă titlul de K19.

După ce a murit, trupul său a fost așezat într-un tren pentru a fi dus într-un oraș din nordul Californiei, locul său de naștere. Martorii au povestit că trenul care l-a transportat în California avea înscris pe vagon K19.
În anul 1939, soția unui industriaş suedez era obsedată de un vis care se tot repeta. O persoană ieșea din ocean și purta în brațe un copil cu o lovitură la cap.

Ca să iasă din această depresie pleacă într-o călătorie cu yachtul Crucea Sudului. La câteva zile de la începerea croazierei, căpitanul yachtului primește un mesaj de la ambarcațiunea Athenia care era pe punctul de a se scufunda.

Fiind în zonă, yachtul se deplasează către locul accidentului. Soția industriaşului a fost martoră la salvarea unui copil care era rănit la cap.

În anul 1915, celebrul om de știință britanic Holburne se întorcea în Europa, după mai multe conferințe susținute în SUA, la bordul unu mare pachebot.

premoniții-colective PREMONIȚII SAU COINCIDENȚE. SCENE DE VIAȚĂ

Soția sa a avut un vis în care se făcea că pachebotul se scufunda iar soțul său era printre supraviețuitori. Doamna Holburne a povestit visul mai multor apropiați care au asigurat-o că este un simplu vis.
La câteva zile, pachebotul la bordul căruia se afla omul de știință a fost distrus de un submarin german. Cu greu, omul de știință s-a salvat.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și