The news is by your side.

PREDICȚIILE POT UCIDE. CAZUL HANUSSEN

0

Erik Jan Hanussen a fost clarvăzător, hipnotizator, astrolog și mentalist. El și-a început activitatea în timpul Primului Război Mondial, când a devenit un erou.

Trupele germane sufereau din cauza lipsei de apă. El a fost dus pe front, unde cu ajutorul unei baghete a descoperit puțuri cu apă. A devenit un adevărat erou și ascensiunea sa era garantată.

Dacă înainte de acest eveniment, mulți îl considerau un șarlatan, lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade.
Un alt caz a fost acela a unei spargeri la o bancă din Germania. Dispăruse o sumă foarte mare de bani din seiful băncii.

El a descris polițiștilor unde se află atacatorul ascuns cu impresionanta sumă de bani. Poliția a mers în locul descris, atacatorul a fost arestat, iar suma de bani recuperată. În anul 1930, el a prezis prăbușirea celor mai importante bănci germane, lucru care s-a întâmplat la câteva luni de la predicția sa.

În anul 1932, a făcut o altă predicție în care spunea că în Hamburg va curge un fluviu de sânge. Ceva mai târziu, naziștii vor combate pe comuniștii din Frontul roșu. În jurnalul pe care-l conducea, el face o predicție istorică, arătând că astrele îi sunt favorabile lui Hitler și el va câștiga alegerile.

Partidul Nazist a început să fie interesat de persoana sa, dat fiind predicțiile sale foarte precise.
În anul 1933, Hitler ajunge cancelar al Germaniei și Hanussen devine mâna sa dreaptă. Influența pe care o avea asupra lui Hitler era uriașă.

La începutul lui februarie 1933, el face o predicție care va ului Germania. Clădirea Parlamentului va fi incendiată. În 27 februarie 1933, Parlamentul este incendiat și Hitler preia puterea. La câteva zile după acest incident, în timp ce ieșea dintr-un restaurant, Hanussen este așteptat de către doi bărbați și urcat într-o mașină.

Cadavrul lui a fost descoperit, după câteva zile. Documente din arhiva nazistă descriu lecțiile pe care Hitler le-a luat de la mentorul său, Hanessen. De la oratorie, psihologie, la hipnoză și ședințe de mentalism.

El a fost acela care i-a insuflat lui Hitler necesitatea de a strânge mase mari de oameni și a le ține discursuri cu tentă naționalistă și antievreiești. Ca un paradox, Hanussen era evreu. Moartea sa a rămas o enigmă. Unii istorici consideră că a fost asasinat chiar de naziști, pentru că prevestise că Hitler va pierde războiul, iar Germania va fi îngenuncheată. Această predicție a fost de neacceptat de către Hitler.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și