Bizar

Predicator musulman: Islamul ar trebui să fie impus în România

Anjem Choudary este convins că islamul ar trebui să fie impus și în România. Anjem Choudary, se spune, este cel mai virulent și mai periculos predicator al radicalismului islamic din Marea Britanie și unul dintre cei mai ”gălagioși” din lume.

Ani la rând internetul l-a ajutat să-și împrăștie principiile fundamentaliste, să racoleze susținători ai ISIS în Europa și să-și arate satisfacția față de decapitarea unor prizonieri occidentali.

El militează pentru un stat mondial bazat pe Sharia, legea islamică aplicată cu toate restricțiile și pedepsele ei pe întreaga planetă – evident, pentru binele nostru al tuturor, inclusiv al României.

Pentru că Dumnezeu a creat lumea și El e cel care ne-a dat responsabilități și datorii, suntem responsabili de implementarea legilor Lui. ” Multe țărti au îmbrățișat deja islamul: Spania, Indonezia are Sharia deja de 800 de ani. Acesta este un model care cred că ar fi bun pentru România. Putem trăi unul lângă altul, nu trebuie să ne omorâm reciproc.”, a spus el pentru Antena 3.

Iată în ce reguli și pedepse constă legea Sharia:

– blasfemie împotriva lui Allah: pedeapsa cu moartea

– blasfemie împotriva Profetului Mohamed: pedeapsa cu moarte, chiar dacă acuzatul se căieşte

– blasfemie impotriva islamului: pedeapsa cu moartea

– adulter: lapidare, în cazul persoanelor căsătorite, sau 100 de lovituri de bici şi exilul, în cazul persoanelor necăsătorite

– sodomie/homosexualitate: moartea persoanelor implicate în actul sexual

– furt: tăierea mânii

– consum de alcool: 80 de lovituri de bici

– calomniere: 80 de lovituri de bici

– spionaj în favoarea necredincioşilor: pedeapsa cu moartea

– apostazie: pedeapsa cu moartea

– crimă şi furt: moartea prin crucificare

– crimă: pedeapsa cu moartea

– furt (ca parte a unei tâlhării): amputarea mâinii drepte şi a piciorului stâng

– terorizarea persoanelor: exil

Oare se potrivesc aceste reguli ale Shariei în România?

1 Comment

1 Comment

  1. simona

    17 ianuarie 2018 at 22:54

    MA da rau Doamne ,Doamne au astia ,faci aia mori ,faci ailalta mori ,si in plus astia vor sa ne lase fara maini .Cum naiba ar arata la Tv senatul Romaniei ? Glumesc ,pas ,ne ajunge Doamne ,Doamne al nostru ,nu ne taie nimic ,si hait n-avem voie sa avem alti zei inafara de el .Deci Alah -i cu tabara lui ,noi cu al nostru .In ce secol traiesc oamenii astia ?Cat de inapoiat in moralalitate sa fii?D-zeul nostru spune ca trebuie sa iertam si sa incercam sa-i ajutam pe cei care deviaza de la lege ,sa ne iubim intre noi ,nu sa ne omoram sau sa ne slutim .Cruzi oameni ,si sa fim seriosi ,ni s-ar intoarce stramosii-n pamant ,au luptat mai bine de 800 de ani si (au si reusit )pt ca religia lor sa nu ne fie impusa .N-om fi noi poporul cel mai bun de pe planeta ,dar in a impune o lege ochi pt ochi ,dinte pt dinte contravine cu tot ce spune Isus .Nu merg la biserica ,n-avem tangente ,dar eu cred ca trebuie sa evoluam ,chiar si-n gandire ,bunatatea si mila va schimba lumea .Daca doar de frica nu faci rau ,nu inseamna ca-i evoluat in gandire .Nu faci rau pt c-ai constiita .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top