Mistere

Bizar

Practici incredibile la Vatican: Preotii intretineau relatii sexuale cu minori racolati din Romania

2views

În urma cu 4 luni, atunci când Papa Benedict al XVI-lea a șocat o lume întreagă prin demisia, am prezentat un articol prin care am făcut publice practicile homosexuale din cadrul Vaticanului. Raportul prezentat de presa italiană conținea peste 300 de pagini în care erau descrise cele mai abominabile fapte pe care puteau să le realizeze diferiți preoți din cadrul Vaticanului. Pentru că Papa Benedict al XVI-lea nu a putut să se lupte cu această caracatiță, care a împânzit fiecare loc pur din cadrul Vaticanului transformându-l într-un peisaj decadent, a ales să-și dea demisia și să renunțe la o luptă care putea fi câștigată.

Anchetatorii italieni, adoptând o atitudine profesionistă, au continuat cercetarea cazului și concluziile sunt devastatoare. Până în prezent au 9 preoți sunt suspectați că au întreținut relații homosexuale cu tineri cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani. Aceștia erau racolați cu ajutorul unui fost carabinier din România și erau plătiți cu sume cuprinse între 150 și 500 de euro, în funcție de prestație.

Ancheta a putut fi desfășurată cu ajutorul unui preot de la Vatican, Patrizio Poggi, condamnat la 5 ani de închisoare pentru pedofilie. Poggi a pus la dispoziția anchetatorilor fotografii și a descris cu lux de amănunte practicile neortodoxe care se petreceau de ani de zile în spatele zidurilor de la Vatican.

Această poveste se derulează de ani de zile și se pare că a fost trecută cu vederea de papii care au condus Vaticanul. Papa Benedict al XVI-lea fie că nu a vrut să extirpeze răul de la Vatican sau pur și simplu nu a putut, motiv pentru care a dorit să se retragă din funcția supremă.

Noul papă, Francisc, susține pe deplin ancheta și este dispus să facă curățenie în rândul subalternilor săi. Cu toate că atitudinea sa este una rezervată cu privire la acest subiect, surse din interiorul Vaticanului susțin că odată cu venirea Papei Francisc lucrurile tind să se schimbe în bine.

Loading...

Semn că Pogii a avut sprijinul Vaticanului înainte de a se duce la poliţie, procesul verbal al mărturiei sale este contrasemnat de un apropiat al Papei Francisc, consilier al Sfântului Scaun. Patru preoţi ar fi deja cercetaţi pentru pedofilie, însă procuratura refuza să facă vreun comentariu.

vatican

Bineînțeles că nu a existat nicio reacție oficială din partea Vaticanului cu privire la practicile homosexuale, dar încă o dată decadența prin care trece biserica catolică iese la iveală. Vaticanul, din locul sfânt și pur care trebuia să fie, s-a transformat într-o Sodoma sau Gomora, unde păcatul suprem a ajuns să se facă auzit până în înaltul cerurilor.

loading...