Bizar

Povestea fotografiei de pe Luna

Spațiul cât și planetele din jurul Pământului au reprezentat de-a lungul timpului cele mai importante puncte de atracție pentru oameni. Odată ajuns pe Lună, omul a făcut un pas uriaș spre descoperirea vieții extraterestre din Univers. Chiar dacă până în prezent nu s-a descoperit nicio civilizaţie extraterestră oficial, omul a lăsat destul dovezi ale existenței sale prin locurile prin care a căsătorit.

O poveste impresionantă s-a petrecut atunci când nava spațială Apollo 16 a aterizat pe Lună.. Unul dintre astronauți, Charlie Duke, din dorința de a marca evenimentul important din viața sa, a luat cu el o fotografie cu familia sa, pe care a lăsat-o pe suprafața Lunii.

În acest fel, astronautul a plasat într-un loc oarecare o fotografie în care apare alături de soția sa și cei doi fii. Pentru a păstra o amintire vie, el a fotografiat locul în care a plasat fotografia. În imagine se poate observa și o urmă de bocanc care îi aparține lui Duke.

fotografia de pe luna - Povestea fotografiei de pe Luna

Atunci când a fost întrebat din ce cauză a făcut acest gest, Duke a răspuns că a vrut să-și ducă întreaga familie pe Lună. A și reușit, cu ajutorul unei fotografii, care nu va mai părăsi poate niciodată satelitul Pământului.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top