X-Files

Povestea extraterestrilor care au aterizat in parcul orasul rusesc Voronezh

Una dintre cele mai impresionante povești cu extratereștri este cea în care un OZN gigant a aterizat în parcul central al orașului rusesc Voronezh. Evenimentul a fost preluat de toate agențiile de presă din lume și știrea a șocat opinia publică.

În data 27 septembrie 1989, în jurul orei 18:30, un obiect spațial neidentificat a aterizat în parcul central din  Voronezh, Rusia. La acea oră se aflau în parc numeroși adulți cu copiii lor.

Martorii oculari au relatat că inițial s-a văzut pe cer o lumină galbenă. Cu cât lumina se apropia de pământ se transforma în roșu aprins. Apoi, s-a văzut o navă bizară, de dimensiuni extrem de mari, care parcă pulsa lumină în toate direcțiile.

După cum era normal, toți oamenii din parc s-au adunat în jurul OZN-ului, așteptând să vadă cine coboară din el. La un moment dat, mai multe ființe stranii au pășit pe iarba verde din parc. Erau extrem de înalți și îmbrăcați cu niște costume gri. În picioare aveau ceva asemănător cu niște cizme de culoare aurie. Pe cap purtau o cască, motiv pentru care nimeni nu le-a putut vedea fața.

Un martor ocular a declarat presei că se puteau zării ochii acestor ființe misterioase și erau extrem de mari.

Inițial, mulțimea a fost înmărmurită de frică. Apoi, unul dintre copii a început să țipe și atunci a atras atenția ființelor extraterestre, care s-au apropiat ușor de el.

loading...

În acel moment s-a instaurat panica generală și oamenii au început să fugă în toate părțile, iar ţipetele de panică şi busculada creată au dus la dispariţia rapidă a humanoizilor. Între apariţia navei şi decolarea ei bruscă nu trecuseră mai mult de 5 minute.

În cele din urmă nava extraterestră a decolat și nu s-a mai întors niciodată. Acest eveniment a fost unul de-a dreptul fantastic și a fost detaliat de presa vremii. A stârnit curiozitatea serviciilor secrete rusești, care au anchetat pe toți martorii oculari.

Genrikh Silanov, şeful Laboratorului Geofizic din Voronezh a declarat pentru IŢAR TASS că în urma cercetărilor întreprinse la faţa locului, au fost descoperite, în locul în care a aterizat nava, mai multe cavităţi precum şi două bucăţi de rocă.

Materia a fost transportată de urgenţă la laboratoarele de la Moscova pentru a fi analizată. La prima vedere, rocile păreau nişte bucăţi de gresie de culoare roşie. Silanov avea să anunţe, într-o emisiune televizată, că urmează să fie efectuat un al doilea set de teste înainte de a trage concluzii pripite. Acela a fost şi momentul în care s-a pomenit pentru ultima dată despre fenomenul de la Voronezh. Ceea ce a urmat ţine numai şi numai de speculaţiile născute pe marginea acestui caz.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top