Bizar

Povestea extraordinară a băiatului care a vizitat o lume subterană misterioasă

Culturile antice descriau cu lux de amănunte existența unor lumi subterane în care se petreceau lucruri ciudate. Odată cu trecerea anilor, această idee pur și simplu a dispărut lăsând loc interpretărilor sau chiar trecându-le la statutul de legende.

Chiar dacă pare de-a dreptul incredibil o poveste fantastică care include o asemenea lume misterioasă subterană s-a petrecut în 1986 în apropierea orașului englezesc Showbury. Protagonistul a fost un băiețel în vârstă de numai 5 ani, pe nume Bryan. El se juca în curtea casei, sub supravegherea mamei sale. La un moment dat, atunci când mama sa l-a scăpat din supraveghere, Bryan a dispărut pur și simplu. Aceasta a alertat poliția și mai multe echipe de căutare s-au format în speranța să-i dea de urmă cât mai repede. Bryan era de negăsit și zilele treceau, parcă intrase în pământ și nimeni nu putea să-și explice unde a putut să plece micuțul.

Peste 3 zile s-a întâmplat minunea. Bryan fusese găsit la o distanță de câțiva kilometri de casa sa și era extrem de obosit. A urmat o anchetă de amploare pentru a se stabili condițiile în care băiatul a reușit să parcurgă o asemenea distanță.

Bryan le-a povestit anchetatorilor că a plecat în poienița de lângă casă și acolo a găsit o gaură în pământ. A intrat în ea pentru a o explora. S-a trezit într-o lume subterană, unde totul era diferit față de a noastră. Cerul era de un verde închis și nu părea să existe un soare. Animalele erau viu colorate și păreau că sfidează orice logică. În momentul în care lumina verde a dispărut, Bryan s-a întâlnit cu doi oameni. Ei erau înalți, aveau pielea verde și părul castaniu. Erau îmbrăcați într-o salopetă de culoare gri.

Străinii nu i-au spus niciun cuvânt, dar bărbatul a scos din geanta sa un fel de aparat cu care l-a atins. Acesta a fost ultimul lucru pe care și l-a amintit. S-a trezit în această lume, pentru ca mai apoi să fie găsit de una dintre echipele de căutare.

boyforest Povestea extraordinară a băiatului care a vizitat o lume subterană misterioasă

Povestea sa pare desprinsă dintr-un vis, dar adevărul a ieșit la iveală în clipa în care părinții săi au acceptat să fie supus unei ședințe de hipnoză ani buni mai târziu. Aceasta este o altă dovadă că lumile subterane sau paralele, așa cum mai sunt ele numite, există și uneori interferează cu a noastră.

loading...
Comments
To Top