Povestea celor doi copii extraterestri gasiti intr-o pestera

O poveste incredibilă s-a petrecut pe la începutul anului 1880, chiar lângă orășelul spaniol Banjos. Un grup de localnici, care se întorcea de la munca pământului, s-a adăpostit de ploaie într-o peșteră din apropiere. Pentru că ploua foarte puternic, localnicii au vrut să-și tragă sufletul în speranța că furia naturii va trece repede.

Spre uimirea tuturor, odată ajunși în acea peșteră, ei au descoperit doi copii ciudați. Povestea spune că aceşti copii aveau pielea verde și erau mult mai scunzi decât cei obișnuiți. Vorbeau într-o limbă ciudată de care nimeni nu mai auzise. Ei nu rosteau cuvinte, ci pur și simplu scoteau anumite sunete stranii. Pielea lor, de un verde sălbatic, era acoperită cu un combinezon metalic, care le proteja întreg corpul. Localnicii nu au știut cu ce se confruntă, dar i-au luat pe cei doi micuți și i-au dus în satul lor pentru a le oferi hrană și un adăpost.

Pentru că nu erau obișnuiți cu hrană de pe Terra, copiii nu au vrut să mănânce. Băiatul a murit la doar câteva zile după ce fusese găsit de săteni, iar faţa, într-un final, a gustat din hrana oferită de oameni supravieţuind cu succes. În doar câteva luni, fata a început să învețe limba spaniolă și astfel a putut să le povestească oamenilor cum s-a trezit pe Terra.

Cei doi pui de extratereștrii proveneau dintr-o lume îndepărtată, în care nu exista un soare care să le lumineze planeta. Ei trăiau într-un amurg continuu, fapt pentru care au fost fascinați de condițiile extraordinare pe care le avem pe Terra. Înainte să se trezească în peșteră, cei doi extratereștrii au auzit un zgomot foarte puternic care i-a împins într-un fel de tunel. Parcurgând acest tunel cu o viteză incredibilă, la capătul acestuia s-au trezit în peșteră.

extraterestrii

Câţiva ani mai târziu, fata extraterestru și-a găsit sfârșitul pentru că i-a fost aproape imposibil să se acomodeze condițiilor de viață din Spania anilor 1880. Originea celor doi copii a rămas un mister și în ziua de astăzi, dar această întâmplare halucinantă va rămâne vie pentru totdeauna.

Loading...
loading...
S-ar putea să-ți mai placă și