Mistere din Romania

Povestea bizară dintr-un sat românesc: Oamenii sunt bântuiți de strigoii soldaților morți

Situaţie uluitoare într-o localitate din Iaşi! Oamenii din comuna Lungani susţin că sunt bântuiţi de fantome. Zona în care se află localitatea are în spate o legendă care a atras întotdeauna atenţia pasionaţilor de paranormal: cea a soldaţilor-fantomă de pe Dealul Lunganilor.

Un loc din inima Moldovei este, de aproape un secol, leagănul unor întâmplări stranii şi misterioase. Poveştile care circulă prin partea locului îţi dau fiori, pur şi simplu.

„Am auzit cândva la cineva aici la deal că este o fantomă şi i-a apărut un om fără cap. A dispărut şi nu a mai ştiut nimic despre el”, a povestit un localnic.

Cele mai stranii întâmplări se petrec pe drumul dinspre localitatea Sarca. Acolo mulţi au trăit experienţe înfricoşătoare, când s-a prins noaptea pe drum. Oamenii spun că, pe unii forţele malefice i-au făcut să-şi piardă minţile şi să lase în drum căruţa şi caii pentru a o apuca aiurea pe câmp, rătăcind drumul spre casă, scrie Romaniatv.net.

Oamenii spun că în zonă bântuie fantomele a mii de soldaţi morţi în cele două Războaie Mondiale. Cadavrele celor care au fost găsiţi în timpul săpăturilor au fost înhumate creştineşte, alţii însă au rămas şi acum fără slujbă de pomenire, iar localnicii sunt convinşi că stafiile lor bântuie prin zonă.

sfarsit - Povestea bizară dintr-un sat românesc: Oamenii sunt bântuiți de strigoii soldaților morți

Oriunde mergi în România vei descoperi o mulţime de legende şi de locuri pline de mister. Născociri sau nu, miturile se transmit de la o generaţie la alta şi sunt mereu la fel de interesante.

loading...

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top