Spiritualitate

POVESTE ADEVĂRATĂ DE GROAZĂ. Fetiţă de 11 ani posedată de diavol. Martori, zeci de persoane

Janet Hodgson, o fetiţă de 11 ani din Londra, a şocat autorităţile atunci când a început să leviteze în pat şi să vorbească cu un glas îngricosător de bărbat. Deşi există peste 30 de personane care au asistat la acest fenomen, scepticii refuză încă să creadă că este vorba despre un fenomen paranormal.

Cazul a început acum 30 de ani, cand o femeie s-a mutat împreună cei patru copii ai săi într-o casă închiriată din Londra, scrie yupi.md.

La puţin timp după aceea, femeia a observat îngrozită că mobila din casă începuse să se mute singură, iar jucăriile copiilor săi erau aruncate prin casă. Femeia a cerut atunci ajutorul unui vecin, pentru a vedea exact de unde vin zgomotele pe care le auzea toată ziua în pereţi.

„Nu mi-am putut da seama de unde vin zgomotele. Cineva bătea în pereţi şi în baie. Am început să îngheţ de frică”, a declarat Vic, vecinul femeii.

Fetiţa în vârstă de 11 ani a început să leviteze

Tot în acea perioadă, Janet, fiica ei de 11 ani începuse să se ridice de la pământ şi să scoată sunete înfricoșătoare pe vocea unui bărbat.

loading...

„Am murit într-un scaun în colţul de sub scări”, mărturisea bărbatul prin intermediul lui Janet.

Vocea poate fi auzită astăzi pe o casetă înregistrată în „casa groazei”.

Fenomenul a fost analizat de specialişti, care au descoperit că fetiţa era posedată de spiritul proprietarului casei.

Cazul a primit numele Enfield Poltergeist, iar poliţiştii au investigat foştii proprietari ai casei, pentru a vedea dacă ceea ce spune fetiţa este adevărat. Ei au descoperit cu groază că într-adevăr proprietarul murise în condiţiile descrise perfect de Janet.

Zeci de persoane au fost atunci martore la aceste evenimente inexplicabile, iar acum, la 30 de ani de la aceste întâmplări, povestea fetiţei chinuită de Diavol a fost transpusă într-un film ce va fi lansat anul viitor de Halloween.

Janet a părăsit casa la vârsta de 16 ani, iar acolo s-a mutat o altă familie

Janet are acum 45 de ani şi trăieşte împreună cu soţul ei. Ea îşi aminteşte perfect stările prin care a trecut în urmă cu 30 de ani.

„Este unul dintre cele mai recunoscute cazuri de activitate paranormală din lume. Pentru mine a fost descurajant pentru că nu am avut o copilărie fericită.Când vorbeam cu o altă voce, simţeam mereu că cineva este în spatele meu. Mi s-au făcut tot felul de teste dar vocea revenea mereu. Bill, bărbatul care vorbea prin mine, părea nervos că stăm în casa lui. Levitaţia era cea cea înspăimântătoare, pentru că nu ştiam când voi începe să mă ridic şi unde voi cădea. Îmi amintesc că o dată chiar mi s-a înfăşurat o perdea în jurul gâtului. Am început să ţip, credeam că voi muri”, a spus ea.

Janet a trăit în acea casă până la vârsta de 16 ani, când s-a căsătorit.

posedata - POVESTE ADEVĂRATĂ DE GROAZĂ. Fetiţă de 11 ani posedată de diavol. Martori, zeci de persoane

Cât despre acuzaţiile conform cărora ar fi vrut să îşi facă publicitate pentru bani, ea neagă orice speculaţie de acest fel.

„Am trecut prin toate acele lucruri, totul este adevărat. Încă este ceva în acea casă. Simţi ca şi cum cineva cineva se uită mereu la tine”, a completat ea.

Casa este acum locuită de o familie care nu doreşte să comenteze cazul.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top