Descopera

PORȚI SPAȚIO-TEMPORALE, CAUZA UNOR DISPARIȚII MISTERIOASE

Au fost multe întrebări cu privire la vortex și la porțile spațio-temporale. Există ele cu adevărat? Moti Friedman este conducătorul unui proiect, finanțat de Pentagon, în care, prin manipularea vitezei undelor luminoase a putut crea o iregularitate care poate ascunde un eveniment.

Vorbim despre invizibilitate temporală. Acest fenomen a preocupat lumea științifică, de câteva decenii. Să ne reamintim dispariția misterioasă a unor trupe militare sau chiar batalioane. În anul 1707, în timpul războiului de succesiune din Spania, 4000 de soldați au dispărut în Pirinei. Bătălia nu a mai avut loc, iar soldații nu au mai fost descoperiți.

Expedițiile spaniole care au pornit în căutarea soldaților nu au descoperit nici cadavre, nici alte urme care să elucideze dispariția.
Anul 1858, 650 de soldați au dispărut într-o pădure din Saigon. Un alt batalion care era la o distanță de doi kilometri, în spatele primului batalion, nu a observat nimic suspect, care să anunțe această misterioasă dispariție.

Anul 1937, armata japoneză ocupă o parte din China. Unul dintre batalioane, peste 3000 de soldați, a dispărut fără urmă, cu toate că erau santinele, împrejurul zonei unde se afla batalionul. Dispariția s-a produs în liniște și fără să lase urme.

Batalionul Norfolk era format din 400 de soldați. Britanicii se îndreptau spre locul unde urma să aibă loc bătălia cu turcii. Soldații au dispărut în mod misterios, după ce, deasupra zonei în care se aflau, au apărut nişte nori uriași.

Cel mai mare mister este dispariţia armatei regelui Persiei, formată din 50000 de oameni. Herodot scrie în unul din textele sale că, o furtună de nisip s-a năpustit asupra soldaților. După câteva minute, 50000 de soldați perși au dispărut.

loading...

Sunt cercetători care susțin că aceste dispariții sunt cauzate de vortexuri. Einstein a susținut această teorie, chiar prezentând anumite zone în care s-au produs vortexuri. Este vorba de zone din SUA, aflate în munți.

În Marsilia, Franța, s-a produs un vortex chiar în mijlocul orașului, lângă o biserică. O femeie care își plimba câinele a intrat în altă dimensiune, timp de câteva minute, după care a revenit.

vortex1 - PORȚI SPAȚIO-TEMPORALE, CAUZA UNOR DISPARIȚII MISTERIOASE

În fiecare an, dispar persoane, vapoare, avioane. Cazurile rămân nerezolvate, dat fiind condițiile misterioase în care s-au produs.  Trebuie să admitem că aceste dispariții sunt produse de cauze misterioase, neelucidate de lumea științifică.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top