Bizar

Portalurile care leagă Terra de Soare descoperite în ultimii ani, cunoscute extrem de bine de civilizațiile antice

Numeroase portaluri care leagă Terra de Soare se închid şi se deschid la o anumită perioadă de timp. Acestea sunt catalogate drept fenomene inexplicabile şi probabil că ele sunt de origine artificială şi joacă un rol important în menţinerea vieţii pe planeta noastră.

Descoperirea este una de-a dreptul impresionantă pentru că aceste portaluri sunt pe cât de stranii pe atât de impresionante. Portalurile sunt de dimensiuni imense şi conectează Terra de Soare. Specialiştii care le-au descoperit şi studiat sunt de părere că ele se deschid la un interval de circa 8 minute, are o lungime de peste 150 de milioane de kilometri şi transferă miliarde de particule.

Magnetosfera Terrei este ca o bulă magnetică care îmbracă planeta şi este zona în care particulele venite de la Soare se regăsesc în abundenţă. Iniţial s-a crezut că aceste particule nu o pot penetra, dar odată cu descoperirea portalurilor s-a înţeles că particulele ajung până la scoarţa terestră.

„Acum zece ani nimeni nu credea că aceste portaluri există, dar în ziua de astăzi există dovezi incontestabile. Am crezut că există o conexiune permanentă între Terra şi Soare, dar ulterior am aflat că aceasta este întreruptă de închiderea portalurilor”, susţine David Sibeck astrofizician la Centrul Goddard din Maryland, SUA.

Interesant este faptul cum funcţionează aceste portaluri. Fizicienii ne spun că în partea luminată a planetei, câmpul magnetic al Soarelui presează pe cel al Terrei şi atunci se formează aceste deschideri prin care circulă milioane, sau poate mai multe, particule informaţionale. Conexiunea se închide automat după fix 8 minute şi de deschide după o perioadă aleatorie de timp.

Pe scurt, aceste portaluri ajută la transferul tonelor de particule încărcate emise de Soare, care duc la formarea aurorelor pe Terra şi la furtunile geomagnetice.

Chiar dacă descoperirea este una recentă pentru fizică, de nenumărate ori aceste portaluri au fost menţionate în ocultism, în arta alchimiei Arabiei, dar şi în alte societăţi mistice din diverse locuri de pe glob. Oare cum de oamenii antici cunoşteau existenţa acestor portaluri? Nu se poate răspunde la această întrebare, dar putem sugera că societăţile antice cunoşteau chiar scopul şi puterea acestor portaluri misterioase.

portal magnetic - Portalurile care leagă Terra de Soare descoperite în ultimii ani, cunoscute extrem de bine de civilizațiile antice

De exemplu, în ştiinţa alchimiei Arabiei se menţionează că elementele îşi pot schimba forma sau consistenţa doar în momentul în care portalul cilindric, de dimensiunea planetei noastre, care ne leagă de Soare, se deschide. De aici se poate deduce faptul că portalurile joacă un rol important în susţinerea sau menţinerea vieţii pe Terra şi numeroase fenomene pot fi modificate sau împiedicate.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top