Mistere

Populație de origine extraterestră pe Terra

Una dintre cele mai misterioase, dar și interesante civilizații de pe glob au fost cele două triburi descoperite pe teritoriul Chinei, Dropa și Ham.

Triburile au fost descoperite din întâmplare în 1938, de către un grup de studenți de la Universitatea din Beijing, condus de profesorul și arheologul Chi Pu Tei. Ei au realizat o expediție în Munţii Bayan Kara-Ula pentru a studia o serie de peșteri care se presupunea a fi construite artificial.

Misiunea a fost una de succes, pentru că studenții, la doar câțiva kilometri distanță de peșteri, au descoperit că locuia o populație cu totul neobișnuită. Era vorba despre niște oameni care nu aveau trăsăturile comune populației din China și erau împărțiți în două tabere. Prima se numea Dropa, iar cea de-a doua Ham. Triburile numărau peste 3000 de membri și își duceau viața într-un mod absolut ciudat, de parcă nu proveneau de pe Terra.

Odată intrați în peșteri, cercetătorii au descoperit numeroase morminte. În interiorul acestora au fost descoperite scheletele unor oameni extrem de mici, circa 1,20 înălțime, cu craniile foarte mari. Ulterior, mostre din scheletele umanoide au fost trimise în laborator pentru a fi testate și s-a descoperit că au peste 12.000 de ani vechime. Acest fapt i-a dus pe specialiști cu gândul că o civilizație misterioasă, poate chiar extraterestră, a trăit pe teritoriul Chinei în trecutul îndepărtat.

O altă descoperire șocantă a fost cea a discurilor de granit. Acestea sunt niște pietre rotunde, sub forma unor CD-uri, care au gravate pe una dintre fețe o spirală. Pe suprafața interioară a acestor linii rotunde, care nu are decât câţiva milimetri, stau gravate un sir de caractere imposibile.

Analizele de laborator au arătat că piatra din care au fost fabricate aceste discuri nu este una oarecare, ci are capacitate electromagnetică, având în compoziţie 40% cobalt şi 8% aluminiu. Acest lucru este straniu în condițiile în care în mod natural pe Terra nu se găseşte o astfel de piatră.

loading...

Zeci de ani mai târziu, după eforturi impresionante, pietrele Dropa, așa cum au fost supranumite, au fost traduse de către omul de știință chinez Tum Um Nui. Pe acestea era inscripționată povestea unor extratereștri care ajunși în vizită pe Terra au avut ghinionul ca una dintre nave să se defecteze. Pentru că nu a mai putut fi reparată, câţiva reprezentanți ai speciei extraterestre au fost nevoiți să rămână pe Terra și să se adapteze condițiilor de viață.

pietrele dropa - Populație de origine extraterestră pe Terra

Extratereștri s-au amestecat cu cele două triburi existente în zonă, Dropa și Ham. În acest fel, s-a produs o modificare genetică în urma îmbinării celor două specii și aceasta este cauza pentru care membri triburilor erau atât de diferiți de restul locuitorilor din China.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top