Mistere

Populatia speriata de cutremurele de la Galati. Ce se intampla cu adevarat acolo?

Un fenomen bizar și inexplicabil se petrece de 2 săptămâni în județul Galați. Până în prezent s-au înregistrat 9 cutremure de suprafață, care zguduie pământul într-un fel așa cum nu s-a mai văzut până acum. Specialiștii de la Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului s-au deplasat în zonă pentru a studia fenomenul și a elucida misterul, dar până acum niciun rezultat oficial nu a fost comunicat.

Cele 9 cutremure s-au înregistrat pe raza comunelor Slobozia Conachi și Izvoarele, situate la 17 km de Galaţi şi 57 de km de Focşani. Presupusele fenomene naturale sunt de intensitate mică și se produc la doar 5 kilometri adâncime. Acest fenomen este unul bizar și imediat a atras atenția seismologilor, care s-au deplasat la fața locului pentru a afla motivul pentru care aceste cutremure se repetă atât de des.

Localnicii din cele două comune zguduite de cutremure susțin că înainte ca pământul de sub picioarele lor să se miște pare că se umflă ca și cum ar vrea să explodeze. Mai mult de atât, numeroase zgomote puternice se aud din pământ. După cum bine se știe, atunci când un cutremur se produce nu există niciun semnal premergător și cu atât mai puțin umflarea pământului. Și atunci despre ce poate să fie vorba?

Specialiștii, care de câteva se chinuie neputincioși să rezolve această enigmă, sunt de părere că pământul s-a îmbibat cu apă, fapt pentru care acum a început să se miște dând senzația că se produc cutremure. Această explicație este una puerilă pentru că ploi au căzut în numeroase zone de pe glob și în cele din urmă pământul nu a urlat și nu s-a umflat.

Se simte de parcă fierbe pământul sub picioare. Se aud bubuieli puternice de sare mâncarea de pe masă. Să vină cineva să spună ce este, că ne cad casele pe noi şi nu mai putem dormi de teamă”, a declarat o localnică pentru publicația Viaţa Liberă Galaţi.

Nu trebuie să fii specialist pentru a realiza că ceva suspect se petrece în interiorul pământului în județul Galați. Cu toate acestea Mihai Diaconescu, cercetător în cadrul Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, a declarat pentru Adevărul că ” un lichid de nu ştiu unde venit care duce la o ridicare a solului. Se creează microfisuri sau fisuri şi fac zgomotele astea… Pe urmă se eliberează energia şi revine la loc solul„. Nu putem să nu ne întrebăm de unde ar fi putut să vină acel lichid și cum a putut circula prin pământ? Probabil că lucrurile sunt mult mai complexe în acea zonă și specialiștii ori nu sunt capabili să ofere o explicație plauzibilă, ori nu au voie să facă public adevărul.

loading...

cutremure galati 438x350 - Populatia speriata de cutremurele de la Galati. Ce se intampla cu adevarat acolo?

În lipsa unei explicații logice, teoria conspirației care induce în ecuație aparatura de tip HAARP poate să ne vină în ajutor pentru a elucida un fenomen inexplicabil. Americanii nu mai ascund faptul că dețin tehnologie prin care pot modifica vremea sau influența anumite fenomene. Pe de cealaltă parte și Rusia deține această tehnologie de ultimă generație pe care o folosește de peste 20 de ani. Și atunci, nu putem să ne întrebăm dacă nu există o legătură între HAARP și ceea ce se petrece în Galați?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top