Descopera

POPORUL STELELOR, VIZITATORII INDIENILOR AMERICANI

Aborigenii, indienii, africanii, tibetanii au legende despre vizitatori veniți din altă lume. Ei îi numesc pe vizitatori poporul stelelor. În SUA există o zonă care este sacră pentru indieni. Zona se află la granița dintre patru state americane, Arizona, Utah, New Mexico, Colorado.

În anul 1948, din această zonă a fost recuperată epava unui OZN. Indienii consideră că zona este vizitată de OZN-uri pentru că acestea sunt atrase de vortexul energetic existent într-un perimetru de câțiva zeci de kilometri pătrați.

Afirmațiile indienilor au suscitat interesul cercetătorilor. Aceștia au descoperit cu ajutorul unui satelit, în anul 2014, ca în zonă există un punct fierbinte, cald.

În martie 1948, în apropiere de localitatea Aztec, New Mexico, a fost recuperat un OZN aproape intact. Totodată au fost descoperite cadavrele a 16 umanoizi. Militarii s-au deplasat la fața locului și au periat toată zona.

Zona dintre cele patru state americane aparține indienilor. Aceștia au făcut declarații cu privire la producerea unor evenimente inexplicabile și după anul 1948. În numeroase rânduri, echipaje ale poliției s-au deplasat la fața locului și au constatat apariția unor lumini misterioase care survolau zona.

Teoria conform căreia aceasta zonă a fost vizitată de poporul stelelor este susținută și de desenele descoperite pe un canion de la granița cu statul Utah. Desenele reprezintă umanoizi cu multe caracteristici reptiliene.

loading...

După incidentul din anul 1948, indienii au recuperat de la locul accidentului mai multe bare realizate dintr-un aliaj necunoscut pe care sunt gravate semne misterioase.

NASA a trimis specialiști în zonă care au filmat luminile ce survolau zona, dar au efectuat și măsurători cu privire la punctul cald din zonă.
Singurul comunicat pe care l-a dat NASA a fost referitor la existența unei mari cantități de metan care ar fi cauza producerii unui punct cald.

W31x5djf e75vHlHpzlPswcH0Zs@500x250 - POPORUL STELELOR, VIZITATORII INDIENILOR AMERICANI

Există specialiști care susțin că OZN-urile sunt atrase de vortexurile energetice. Probabil că tehnologia lor le permite sa capteze astfel de forme de energie.

loading...
To Top