Take a fresh look at your lifestyle.

Podul Overtoun, locul in care se sinucid toti cainii

Podul Overtoun este situat în Dumbarton, Scoția și a fost construit în 1859. La prima vedere, acest pod este unul ca oricare altul,dar în decursul anilor a devenit faimos datorită numărului de sinucideri înregistrate în rândul câinilor.

Primele incidente stranii s-au înregistrat prin anii ’50, când câinii care ajungeau pe podul Overtoun se aruncau în gol fără niciun motiv real. Un alt fapt straniu este că toți câinii care s-au sinucis pe acest pod au făcut-o doar printr-un singur loc, de parcă ceva sau cineva îi împingea în hăul de peste 50 de metri.

Dar ce îi împinge pe câini să se arunce de pe podul Overtoun? De-a lungul timpului, diverși specialiști în paranormal au încercat să explice comportamentul dubios al patrupedelor. Unii cred că podul este bântuit de stafii, drept pentru care animalele ajung să aibă un comportament suicidal. Și mai ciudat este că unii dintre câinii care s-au aruncat de pe pod nu au murit și atunci când au revenit pe structura de piatră s-au aruncat și pentru a doua oară.

Un alt fapt șocant s-a petrecut în 1994, când un bărbat și-a împins fiul de pe podul Overtoun. După ce a fost arestat a declarat că o entitate ciudată, care se afla pe pod, i-ar fi spus că fiul său este Anticrist.

caine

O altă teorie care încearcă să dezlege misterul podului Overtoun se referă că este un loc de intersecție dintre lumea noastră și cea de dincolo. Din diverse motive, această barieră dintre lumi se rupe și faptul pentru care animalele sunt mai sensibile reacționează atât de dramatic.

Loading...

Oricare ar fi explicația pentru sinuciderea în masă a câinilor de pe podul Overtoun este cert faptul că ceva misterios și inexplicabil se petrece în zona respectivă. Probabil că în viitor mai multe explicații vor fi disponibile cu privire la aceste evenimente tragice, care continuă să se petreacă și în ziua de azi.

loading...

Comentariile sunt închise.