Planul Bilderberg pentru instaurarea unui stat universal de tip fascist

De nenumărate ori s-a tot vehiculat ideea că faimos Grup Bilderberg tăinuieşte un program prin care să controleze întreaga omenire. Această problemă este intens dezbătură în cele mai multe cercuri științifice, dar există anumite voci care o cataloghează drept o simplă teorie a conspirației.

Anumiți savanți care au studiat cu lux de amănunte structura grupului Bilderberg au ajuns la concluzia că este controlat de un nucleu interior format din 10 illuminati. Potrivit teoriei lor, această cabală organizată pe mai multe trepte ierarhice acţionează la comanda nucleului, care nutrește un plan diabolic de subjugare a întregii lumi, prin implementarea unor măsuri politice și economice greu de suportat.

Odată cu începerea noului mileniu, grupul Bilderberg vrea să devină stăpânul lumii, iar cei mai mulți dintre pământeni vor fi transformați în simpli pioni care să muncească pentru susținerea regimului impus. Totuși, există anumiți oameni importanți, care din diferite motive, au făcut public planul diabolic urmărit de reprezentanții Bilderberg. Cele mai importante țeluri urmărite sunt:

1. Statele Unite trebuie să plătească cât mai repede datoriile către ONU. În plus, americanilor li se va cere să contribuie cu peste un miliard de euro pentru ca FMI să funcționeze la parametri optimi. Această acțiune urmărește sărăcirea contribuabililor din SUA, dar transformă FMI într-o unealtă importantă pentru ca Bilderberg să subjuge țările care se află în criză economică. Vezi exemplul României.

2. NATO va deveni o forță militară sub egida ONU. Trupele americane vor fi transferate astfel sub comanda generalilor ONU, care sunt la rândul lor controlați de cei din grupul Bilderberg.

Loading...

3. O nouă guvernare comună va dizolva suveranitatea statelor și va aduce corporațiile de pe Pământ într-o structură unica. Astfel, corporațiile vor deveni parte componentă din noul sistem care va fi impus la nivel global. Se va pune capăt controlului local al statelor asupra corporațiilor.

4. În secolul XXI se va elabora un nou sistem fascist va fi introdus în lumea întreagă, sub masca practicilor de liber schimb care sunt dirijate de Illuminati.

5. Clubul Bilderberg dorește subjugarea omului și implementarea unui sistem apropiat celui comunist, în care se vor organiza tabere speciale unde oamenii vor fi obligați să muncească până la moarte.

6. De îndată ce procesul de implementare a noul sistem va fi finalizat, toți oamenii vor fi dotați cu o Carte de Identitate Biometrică Universală. Așa va fi cel mai ușor de identificat fiecare persoană în parte.

7. O poliție de stat de tip Gestapo va fi înființată pentru a impune legile Noii Ordini Mondiale. Cei care nu se vor supune vor fi omorâți cu sânge rece.

Bilderberg-Group

Grupul a fost suspectat că pe agenda întâlnirii din anul 2010 s-ar fi aflat un potențial atac asupra Iranului și viitorul colaps al monedei euro. După colapsul monedei euro, soluția salvatoare pentru ieșirea din criză ar fi impulsionarea apariției unei monede mondiale, emisă de o bancă centrală globală. Aceasta s-ar traduce prin încercarea de a face din FMI un fel de Trezorerie mondială, sub egida ONU.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și