Medicina alternativa

PLANTA UIMITOARE CARE POATE TRATA LEUCEMIA! ESTE DE 100 DE ORI MAI EFICIENTĂ DECÂT CHIMIOTERAPIA!

Atunci cand te gandesti la leucemie, te gandesti la medicamente și chimioterapie. Se pare insa ca exista o planta miraculoasa care poate vindeca teribila boala: radacina de papadie.

Intr-un studiu recent, extractul de radacina de papadie a fost citotoxic pentru toate cele trei tipuri de celule de leucemie umana testate, omorand 96% dintre ele dupa doar 48 de ore.

Oamenii de stiinta au pregatit extractul folosind papadii pe care tocmai le culesesera de pe un camp cu iarba si au concluzionat ca acestea au un potential urias in lupta impotriva cancerului.

Ceaiul de papadie actioneaza foarte rapid asupra celulelor canceroase, afectandu-le intr-un asemenea fel, incat incep sa se dezintegreze in 48 de ore, permitand celulelor sanatoase sa le ia locul in organism.

Se pare ca radacina de papadie face ca celulele canceroase sa comita suicid, lasand celulele sanatoase in stare buna.

radacini p%C4%83p%C4%83die - PLANTA UIMITOARE CARE POATE TRATA LEUCEMIA! ESTE DE 100 DE ORI MAI EFICIENTĂ DECÂT CHIMIOTERAPIA!

Studii amanuntite au dezvaluit ca extractul de papadie ar putea contine un ingredient activ ce lupta si cu cancerul de piele, cancerul de san si cancerul de prostata.

loading...

ampress

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top