Medicina alternativa

Planta care poate vindeca cancerul doar într-o singura zi

Este denumit în limbajul popular și măcriș-de-pădure, măcrișul-caprei, măcriș-trifoios, scaunul-cucului, pita-cucului, trifoiu-acru. Măcrișul acoperă solul pretutindeni în pădurile noastre de foise și conifere ca un covor de frunze de verde deschis, presărat cu flori albe, delicate.

Măcrișul este bogat în nutrienți. Pe lângă vitaminele și mineralele pe care le conține, această ”legumă-medicament” oferă 312% din doza zilnică recomandată de vitamina K, alături de o mare cantitate de vitamina C.

Această plantă are proprietăți incredibile pentru că poate proteja ADN-ul de diferitele mutații genetice. Consumul regulat de măcriș reduce considerabil riscul de apariție a cancerului de colon, de sân și de prostată.

Măcrișul nu se usucă, ci se întrebuințează doar în stare proaspătă. El înlătură pirozisul (arsurile la stomac) și tulburările hepatice digestive ușoare. Pentru aceste indispoziții, el se bea sub formă de ceai răcit în prealabil, în porții de cite 2 cești pe zi. Contra icterului, a nefritei, a erupțiilor cutanate și a viermilor, doza respectiva se bea calda.

Medicina populară recomandă sucul proaspăt stors pentru cancerul incipient la stomac, tumorile și ulcerațiile canceroase interne și externe. Sucul proaspăt se obține cu ajutorul storcătorului electric de uz casnic. Se iau 3-5 picături o data pe ora, diluate în apa sau ceai de plante.

macris - Planta care poate vindeca cancerul doar într-o singura zi

Mai mult de atât, oamenii de știință au ajuns la concluzia că un compus din extract de măcriș și brocoli poate stopa dezvoltarea cancerului într-un timp extrem de scurt. Se mai vehiculează ideea conform căreia acest compus va fi medicamentul care va vindeca cancerul în doar 24 de ore.

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top