Plânge Pământul? Un sunet înfiorător se aude de pe fundul oceanului în nordul Canadei

Un sunet îngrozitor de fioros pare să se audă de pe fundul oceanului în apropierea unei insule din nordul Canadei.

Misterul este atât de mare încât nimeni nu îi poate oferi o explicație logică, motiv pentru care armata canadiană investighează fenomenul ciudat.

Sunetul îngrozitor se aude extrem de bine în apropierea insulei Igloolik. Martorii susțin că acest sunete bizar provine de undeva de pe fundul oceanului și interesant este faptul că nu s-a mai auzit până în prezent în zona respectivă.

Autoritățile canadiene au fost alertate și pentru că acest sunet a semănat panică printre locuitori, a fost trimisă armata canadiană pentru a inspecta zona.

Surse neoficiale susțin că sunetul poate fi comparat cu un „hum” sau „ping”. Inițial s-a crezut că sunetul este produs de către o companie minieră, dar cercetările au arătat că nu există nicio legătură între exploatare și sunet.

Specialiștii canadieni susţin că sunetul misterios nu are legătură nici cu balenele din zonă, pentru că acesta este prea puternic.

Mai mult de atât, se pare că armata canadiană a efectuat numeroase măsurători în zona respectivă și nu a descoperit nimic suspect. Și atunci întrebarea inițială rămâne: de unde provine sunetul?

Se speculează faptul că în zona de nord a globului există numeroase fenomene încă neînțelese de om.

Noise Arctic - Plânge Pământul? Un sunet înfiorător se aude de pe fundul oceanului în nordul Canadei

Este posibil ca numeroase mistere să existe fie pe fundul oceanului sau chiar în interiorul planetei. Acest sunet poate avea legătură cu aceste fenomene inexplicabile.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns