Take a fresh look at your lifestyle.

PLANETA VENUS, SORA GEAMĂNĂ A PĂMÂNTULUI, PUȚIN CUNOSCUTĂ

0

Pentru anul 2018, Baba Vanga a făcut două mari predicții. Prima se referă la faptul că cea mai mare putere economică a lumii va fi China. Cea de a doua profeție se referă la faptul că pe planeta Venus va fi descoperită o nouă formă de energie.

Coincidență sau nu, în iulie 2018, va fi lansată sonda spaţială Parker către planeta Venus. Pentru a realiza de mai multe ori înconjurul Soarelui, sonda va utiliza forța gravitațională a planetei Venus.

Planeta Venus este considerată sora geamănă a Pământului. Cu toate acestea, informațiile pe care le avem despre această planetă sunt succinte. Atmosfera planetei este constituită din gaz carbonic în proporție de 95%, iar norii de acid sulfuric acoperă atmosfera până la altitudinea de 50 km. Temperatura de la suprafața planetei ajunge până la 460 de grade Celsius.

Mediul toxic care există pe planeta Venus nu este cel mai primitor loc. Odată cu căderea nopții, atmosfera devine imprevizibilă, curenții atmosferici se deplasează într-un mod unic, fenomen unic.

Planeta Venus se rotește o dată la 243 de zile pământești. Este cea mai lentă rotație a unei planete. Cu toate acestea, vânturile ating viteze de 60 de ori mai puternice decât rotirea planetei, fenomen neînțeles de oamenii de știință. Noaptea pe Venus durează nouă luni terestre, perioadă în care în atmosferă se formează nori gigantici care fac imposibilă viața pe planetă.

Loading...

În timpul nopților senine, planeta Venus sau Luceafărul, poate fi observată cu ușurință. Venus este o planetă apropiată de Pământ, dar care ascunde multe mistere.

Cercetătorii de la NASA susțin că este prea apropiată de Soare pentru a exista viață. Cu toate acestea, Venus a fost o planetă venerată în trecut, despre care se spunea că este locul de unde vin zeii.

venus

Omul de știință Nikola Tesla susținea că a captat mesaje care veneau de pe Venus. În unul dintre acestea, el a fost informat să renunțe la proiectul Philadelphia, la care lucra, pentru că acesta se va termina prost. Tesla s-a retras înainte de finalizarea proiectului care s-a soldat cu zeci de morți.

loading...