Planeta Nibiru a fost descoperita in spatelui lui Neptun!

Planeta Nibiru a fost descoperita in spatelui lui Neptun!

Astronomul brazilian Rodney Gomes, de la Observatorul Naţional al Braziliei, din Rio de Janeiro, a expus o teorie şocantă despre o planetăhoinar”, care se regăseşte în prezent în spatele lui Neptun. Teoria lui Gomes a fost dezbătută pentru prima dată în cadrul unei conferințe organizate de Societatea Americană Astronomică din Lodge Timberline, Oregon.

Planata hoinar” mai este cunoscută drept o planetă interstelară, o planetă nomadă sau chiar orfană, care a fost expulzată din sistemul său solar şi care nu orbitează în jurul niciunei stele, prin urmare orbitează direct prin sau în jurul galaxiei. Oamenii de știință au identificat existența a peste 100.000 de planetehoinar” în Calea Lactee.

„Această planetă se afla deocamdată în spatele lui Neptun şi cu siguranţă că provine dintr-un alt sistem solar. Dimensiunile planetei misterioase nu se cunosc în prezent, dar se pare că este de patru ori mai mare decât Pământul.”, susține cercetătorul brazilian. Gomes crede că această planetă misterioasă este Planeta X sau Nibiru, despre care s-au emis mai multe teorii de-a lungul timpului.

Este ciudat cum până în prezent această planetă interstelară nu a fost identificată, ea fiind de mai mult timp în sistemul nostru solar. Astronomul brazilian crede că există o foarte mare asemănare între cele două planete. Orbita planetei invocate pentru prima dată de sumerieni acum mai bine de 6000 de ani, si care semnificaplaneta trecerii de frontieră” îşi regăsește orbita fix prin spatele planetei Neptun. În acest caz şi planeta hoinar” se afla pe orbita Planetei X, cauză pentru care astronomii tind să creadă că au descoperit mult mediatizata planetă care va aduce după sine sfârșitul lumii în data de 21 decembrie 2012.


Loading...
loading...

Related posts