Planeta Marte? Nu sunt doar pietre ci dovezi ale existenței unor civilizații

Planeta Marte? Nu sunt doar pietre ci dovezi ale existenței unor civilizații

Chiar dacă nu este confirmat oficial, există numeroase teorii care confirmă, că în trecutul îndepărtat, pe Marte a existat viața inteligentă.

În ultimii ani, de când NASA a trimis mai multe sonde pe Marte, au apărut numeroase fotografii controversate. Mai mult de atât, se spune că, specialiștii NASA editează fotografiile de pe Marte înainte să le facă publice. 

Chiar și așa, în momentul actual există o sumedenie de fotografii bizare de pe Marte.

Rasele extraterestre de pe Marte

Fizicianul John Brandenburg a declarat că există dovezi ale a două explozii nucleare care ar fi îndepărtat două rase antice pe Marte, cydon și utopi.

Brandenburg este de părere că în urmă cu foarte mulți ani (mii sau zeci de mii) ceva s-a întâmplat și două explozii nucleare de amploare au avut loc. Nimeni nu poate spune cu exactitate dacă cele două civilizații au fost atacate din exterior sau a existat un război intern. Cu toate acestea, specialiștii, precum Brandenburg, susțin că există dovezi clare ale acestor explozii nucleare.

Studiul său asupra acestei teorii a fost prezentat prin paginile Buletinului Societății Fizice Americane și pare să fie luat în serios.

rp_schelet-pe-marte.jpg

Dr. John Brandenburg, este un fizician în cadrul Orbital Technologies din Madison (Wisconsin) și este unul dintre puținii oameni de știință care a avut curajul să declare că civilizațiile de pe Marte au fost nimicite de explozii nucleare.

Fotografii bizare

Chiar dacă dovezile cu privire la aceste explozii nucleare nu sunt prezentate pe larg, trebuie doar să privim fotografiile pe care sondele le-au captat pe Marte.

Chiar dacă unele dintre ele sunt iluzii optice, există o multitudine de fotografii ciudate, care ne duc cu gândul la ruinele unor civilizații. Pornind de la acest aspect, extrem de clar, putem spune că ceva, cândva, a existat pe Marte.

Aceste informații nu sunt pe placul NASA și în viitorul apropiat nu vom cunoaște cu exactitate adevărul. Este puțin probabil, ca în condițiile actuale, ca adevărul despre Marte să fie expus publicului larg. De ce? Probabil că acest adevăr ar schimba drastic perspectiva omului asupra vieții și întreg sistemul ar avea de suferit.

CATEGORIES
Share This
>