Descopera

Planeta da semne de oboseala: OROLOGIUL APOCALIPSEI INDICĂ ORA 23 ȘI 57 DE MINUTE

În acest moment, circulă mai multe variante despre ce se va întâmpla în septembrie 2015. Mai jos, vă prezentăm câteva dintre aceste ipoteze.

Sfârșitul ciclului Chemitta
Luna sângerie
Un crash economic
Impactul cu un meteorit, asteroid sau cu o cometă
Legea marțială
Un tsunami
Începutul unei mari judecăți
Religia ne va fi furată și biserică va dispărea
Sfârșitul marii judecăți

În 13 mai 2014, ministrul francez al afacerilor externe, Laurent Fabius a repetat de trei ori într-un discurs, că ne mai rămân 500 de zile pentru a evita un haos care va veni peste omenire. În prima parte a discursului a atras atenția asupra faptului că planeta Pământ este singurul loc unde putem trăi. Suntem lângă un abis climatic care se va dezlănțui asupra planetei noastre.

El a continuat și a spus că data de 24 septembrie 2015, este începutul unor zile sumbre pentru omenire.
Altă ipoteză este cea legată de impactul pe care Pământul îl va avea în septembrie cu un asteroid. Omenirea a trecut cu bine peste anul 2012, în care cu toții am așteptat sfârșitul lumii. Unii dintre noi am privit cu ironie acest subiect, alții l-am așteptat cu teamă. Am respirat ușurați când am intrat în anul 2013 și am gândit că am scăpat.

În anul 1947, a fost creat Ceasul Apocalipsei, la puțin timp după ce SUA au bombardat Japonia. Ceasul este creat de către Oamenii de Știință Atomiști, asociație constituită pe lângă Universitatea Chicago. Din această asociație fac parte 17 cercetători care au primit premiul Nobel. Acest ceas este un orologiu virtual, care indică minutele care ne mai rămân până la producerea Apocalipsei. În fiecare an, acest orologiu este revizuit de către specialiști în funcție de contextul geopolitic, riscurile date de terorism, arme nucleare, schimbări climatice.

Riscurile producerii unui război nuclear în 2015, sunt foarte mari, spun cercetătorii, iar minutele care ne mai rămân până la producerea acestui haos, scad vertiginos. Analizând studiul făcut de specialiști, în perioada 1947-2015, s-a ajuns la concluzia că anul 2015 este cea mai predispusă perioadă de a fi declanșat un război nuclear.

loading...

În plus schimbările climatice vor fi majore în 2015. Față de anul 2012, orologiul a avansat cu două minute, spre Apocalipsă, ajungând la ora 23 și 57 de minute. Orologiul a mai indicat această oră, în anul 1984, când războiul rece dintre SUA și URSS atinsese apogeul.

ceas apocalipsa - Planeta da semne de oboseala: OROLOGIUL APOCALIPSEI INDICĂ ORA 23 ȘI 57 DE MINUTE

Orologiul indică apropierea de ora 12, adică sfârșitul omenirii, în funcție de toți factorii, geopolitici, climatici, mediu, sociali. În acest moment, omenirea este foarte aproape de sfârșit. Practic, ne mai despart trei minute.

Și pentru cei care suntem mai sceptici la astfel de știri, informațiile și evenimentele care s-au produs în ultimul timp, cutremure, atacuri teroriste, schimbări climatice, tensiuni politice mondiale, ne fac să ne gândim că fiecare început are și un sfârșit. Ne apropiem de sfârşitul omenirii sau de sfârșitul planetei Pământ. Planeta dă semne de oboseală.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top