PISICILE, DE LA TERAPIE LA PREVIZIUNE

PISICILE, DE LA TERAPIE LA PREVIZIUNE

Pisica s-a pripășit pe lângă om acum 5000 de ani. A fost venerată dar și considerată o întruchipare a diavolului. În timpul Inchiziției au fost torturate, arese sau înecate, fiind socotite întruchipări ale diavolului.

Trăim într-o lume plină de stres. Mergem în ultimul moment la medic, fără să fim atenți că lângă noi se află cei care ne pot pune în gardă cu privire la bolile noaste. Pisicile sunt un prim semnal asupra sănătății noastre.

Torsul pisicilor diferă în funcție de boală

Terapia prin intermediul pisicilor este o metodă practicată încă din Antichitate. În prezent, mai multe spitale din lume utilizează astfel de terapii. Torsul pisicii joacă un rol important în aceste terapii. Pisica toarce diferit, în funcție de boală și gravitatea acesteia.

Va toarce mai încet atunci când este așezată în zona stomacului și detectează o boală. Când detectează o boală la plămâni, torsul este mult mai intens. Torsul are o tonalitate înaltă atunci când detectează o boală la cap.

Fiecare rasa de pisică detecteaza o anumita boala

Specialiștii care au realizat astfel de teste susțin că fiecare rasă de pisici este specializată în detectarea unei anumite boli. Pisicile cu blană mare cum sunt cele norvegiene, angora, birmaneze, persane excelează în depistarea bolilor neurologice. Ele sunt un remediu pentru bolile de cap, insomnii, depresii. Totodată ele diminuează durerile de spate și articulare.

Siamezele reușesc să alunge microbii din casă, astfel încât stăpânii lor nu vor suferi de răceli sau gripe. Pisicile cu părul scurt au un efect benefic asupra rinichilor și a sistemului digestiv. Pisicile de culoare negră sunt un somnifer excelent.

Loading...

Capacitatile extrasenzoriale ale pisicilor

Pisica are o capacitate de a stabili un contact emoțional cu pacientul. Capacitățile extrasenzoriale ale pisicilor au început să fie studiate în anii 30, de Joseph Banks, profesor la Universitatea California. El a creat primul laborator de parapsihologie privind comportamentul pisicilor. A studiat sute de istorii ale unor persoane care mărturiseau că au fost martori la întâmplări incredibile.

Pisicile salveaza vieti

În timpul celui de al Doilea Război Mondial, în presă au apărut zeci de articole în care era scris că pisicile au salvat zeci de oameni, anticipând evenimente tragice. Un astfel de eveniment a avut ca protagonistă o mâță pe numele Faith, care a prevestit bombardamentul asupra Londrei, din toamna anului 1940.

În biserica Sf. Augustin din centrul Londrei, o pisică a fost descoperită ascunsă sub o icoană. Pisica mieuna și era foarte agitată. A fost dusă în exteriorul bisericii dar ea revenea în biserică și era foarte nervoasă, căutând un refugiu în subsolul bisericii. Preotul a deschis ușa spre subsol, moment în care asupra Londrei a avut loc un bombardament devastator. Biserica a fost distrusă de bombardament. Pisica, preotul și alți enoriași care s-au refugiat în subsol au supraviețuit.

pisicile

Mii de londonezi au pierit în acel atac devastator. Pisica a fost onorată cu medalia Dickin.

În anul 1949, o altă pisică primea cea mai înaltă distincție oferită animalelor în Marea Britanie. Simon, un pisoi care se afla la bordul unei fregate britanice, a prezis cu câteva zeci de minute înainte că vasul va fi atacat de către chinezi. Lucru care s-a și întâmplat.

loading...

Related posts