Mozaic

Pisica, protectorul casei de energii negative și entități malefice

Pisica este unul dintre cele mai iubite animale de companie, dar cu toate acestea „puterile” sale paranormale nu sunt încă pe deplin cunoscute.

Pisica trăiește în strânsă legătură cu oamenii de cel puțin 3500 de ani, fiind folosită de către egipteni pentru a ține departe șoarecii. În ciuda domesticirii, pisica nu a pierdut abilitatea de a trăi în sălbăticie, unde formează colonii.

Conform unui studiu din mai 2012, pisicile au fost domesticite în anul 2200 î.Hr. Potrivit studiului publicat în Journal of Archaeological Science, egiptenii au fost cei care au transformat pisicile în animale domestice.

Un studiu genetic din 2007 a arătat însă că pisicile provin din pisica sălbatică africană (Felis silvestris lybica), divergența producându-se în jurul anului 8000 î.Hr., în Asia de Sud-Est.

Vechii egipteni credeau că pisica este una dintre cele mai mistice ființe de pe Pământ. Se spune că aceasta poate să protejeze o casă de fantome sau chiar entități malefice, care sunt extrem de greu de văzut cu ochiul liber.

Studiile din domeniu sugerează că pisicile dețin anumite abilități cu care pot alunga aceste energii negative. Dacă vedeți că pisica stă într-o poziție tensionată și privește în gol, atunci fiți convinși că acolo se află un spirit nedorit.

loading...

Mai mult de atât, se cunosc extrem de puține lucruri despre puterile vindecătoare ale pisicilor. Cu toate acestea, s-a demonstrat științific că torul pisicii poate detensiona corpul uman de stres și în același timp să-l vindece de numeroasele blocaje energetice sau chiar boli.

pisicile - Pisica, protectorul casei de energii negative și entități malefice

Pisicile iau energie de la oameni dar numai când trebuie şi cât trebuie. Este suficient să vă luaţi pisicuţa în braţe şi să-I mângâiaţi blănita moale, că durerea de cap care v-a chinuit întreaga zi începe treptat să vă lase.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top