Animale

Pisica, animalul care ne protejează casa de energiile malefice

Contrar tuturor lucrurilor pe care le auzim, pisica este un animal cu o aura pozitiva. O pisica ia in grija nu doar stapanul ei, ci intreaga familie cu care locuieste, casa si imprejurimile in care se aventureaza.

Potrivit themindsjournal, in momentul in care o pisica toarce si se mangaie de piciorul tau, ea impartaseste cu tine forta astrala. Permite-i acest lucru pentru a primi energia pozitiva pe care acest animal magic vrea sa ti-o daruiasca.

Pisica este protectoare de spirite rele. Zona in care ea traieste este binecuvantata cu aura pozitiva.

O pisica este precum un canal prin care se transmite energia cosmica, de aceea ea contribuie foarte mult la bunastarea si prosperitatea familiei.

 Vindecarea cu ajutorul pisicii

O pisica are o putere magica incredibila si poate vindeca o persoana. Acest lucru este valabil pentru pisicile de orice rasa, culoare sau varsta. Ea se va aseza pe locul afectat (bolnav) si va face tot posibilul sa il vindeca, scrie kudika.ro.

De asemenea, poti scapa de stresul emotional si mental in doar cateva minute doar prin mangaierea piscii.

Daca vrei sa folosesti puterea magica a unei pisici, ia in considerare culoarea pe care animalul o are:

Negru: Pisicile de culoare neagra sunt asociate cu puteri oculte, vrajitorie, magie si protectie. Ele au o mare putere de absorbtie a energiei negative. Prezenta lor aduce liniste in casa in care sta.

Portocaliu: Pisicile portocalii (sau roscate) au o legatura puternica cu puterea soarelui si energia Yang. Acestea atrag zenul, dar si bunastarea materiala.

pisicile - Pisica, animalul care ne protejează casa de energiile malefice

Gri: Energia pozitiva a pisicilor gri ajuta la mentinerea fericirii, la gasirea dragostei, a pacii si a stabilitatii emotionale.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top