Take a fresh look at your lifestyle.

Piramidele subacvatice, mărturii ale unor civilizații venite dintr-o altă lume

În anul 2004, un scafandru amator, Serge Grispoux, descoperea în golful Morbihan, în apropiere de Egipt, la o adâncime de peste 120 de metri, o structură din granit cu forma unei piramide, cu o înălțime de aproape 2 metri. S-a estimat că greutatea structurii este de 1,4 tone.

S-au efectuat prospecțiuni cu ajutorul unui detector de metale și nu au fost descoperite metale în componența structurii. Mai târziu, la o distanță de 5 metri de piramidă a fost descoperită o piatră pe care era inscripționat un triunghi.

Anul 2012 avea să aducă o altă descoperire. În mijlocul zonei numite Triunghiul Bermudelor, a fost descoperită o piramidă subacvatică construită din cristal.

La sfârșitul anului 1960, Edgar Cayce făcea o previziune celebră despre descoperirea Atlantidei, continentul dispărut în mod misterios și pe care îl localiza exact în zona Triunghiului Bermudelor.

În anul 1970, câțiva savanți au făcut publică descoperirea unor ruine în jurul insulei Bimini din arhipelagul Bahamas. Piramida avea vârful făcut din lapis lazuli, o piatră semiprețioasă de culoare albastră. Pereții piramidei nu prezentau urme de eroziune sau alge.

Piramida era puternic luminată în interior, unde se putea observa un cristal de culoare roșie cu mai multe fețe. Pe podea, se putea observa o piatră inscripționată pe care era așezată o farfurie pe care erau gravate două palme pe care era așezată o sferă de cuarț.

Loading...

Unul dintre scafandri a recuperat sfera care în momentul în care este fotografiată din diverse unghiuri, imaginile din interiorul său se modifică, de la apariția a trei piramide în miniatură, un ochi sau o rețea de fibre. Sfera a fost numită Ochiul lui Dumnezeu.

Ipoteza conform căreia piramidele subacvatice emit energii a fost confirmată de cercetătorul Ari Marshall, care în anul 1978, a reușit să fotografieze mai multe flash-uri care proveneau din zona piramidei.

În anul 1985, în apropiere de insula Yonaguni, Japonia, a fost descoperită la o adâncime de 25 de metri o piramidă cu o înălțime de 27 de metri. Pe piramidă erau gravate semnele + și v.

rp_piramide-cristal.jpg

Tot mai mulți cercetători sunt de acord că aceste piramide au fost înghițite de ape ca urmare a unui mare cataclism care s-a produs pe planeta noastră.

Cine le-a construit, ce fel de tehnologie au utilizat și ce semnificație au, rămân întrebări la care lumea științifică va trebui să dea un răspuns.

loading...

Comentariile sunt închise.