Mozaic

PIRAMIDELE, RELEE PENTRU ORION

Orion este format din șapte stele care sunt cele mai strălucitoare de pe cer. Patru dintre ele formează un patrulater în interiorul căruia se află trei stele care sunt numite Regii magi.

Constelația Orion este vizibilă din ambele emisfere ale globului. S-a spus că această constelație are forma unui om care pare că merge pe un fluviu.

În anul 1994, Robert Bouval, cercetător, descoperă că trei dintre piramidele egiptene sunt poziționate la fel ca cele trei stele din interiorul constelației Orion. Cele trei piramide au aceeași poziție față de Nil ca și cele trei stele față de Calea Lactee, care are aspectul unui fluviu.

Egiptenii numeau constelația Orion, Sah. De la Sah va deriva Sahara, numele celebrei regiuni. Edgar Cayce considera că cele trei piramide au fost construite pentru a permite călătoriile interdimensionale spre Orion. Piramidele erau relee care captau semnale emise pe hiperfrecvențe de către locuitorii de pe Orion.

Cele trei piramide au fost construite sub domnia lui Thot despre care se spune că a fost un supraviețuitor al Atlantidei. Supraviețuitorii de pe continentul Atlantida au migrat în patru colțuri ale lumii.

Primii au format regatul Agartha, în interiorul Pământului, al doilea grup a migrat în India, următorii în America de Sud și cei care au format al patrulea grup au ajuns în nord-estul Africii.

loading...

De curând, telescopul spațial Herschel de la Agenția Spațială Europeană a detectat molecule de oxigen în nebuloasa Orion. Această descoperire ridică multe semne de întrebare cu privire la existența unor forme de viață.

Poate cea mai importantă informație care a parvenit oamenilor de știință despre constelația Orion a fost furnizată de telescopul Hublle.

orion - PIRAMIDELE, RELEE PENTRU ORION

Imaginile captate de acesta prezintă un obiect zburător de formă cilindrică. Agențiile spațiale nu au făcut comentarii cu privire la aceste imagini.

loading...
To Top