PIRAMIDELE, LEGĂTURA DINTRE PĂMÂNT ȘI CER

În anul 1981, era publicată una dintre cele mai importante cărți despre piramidele egiptene. Autorul cărții este Christopher Dunn, inginer în domeniul aerospațial.

Dunn era convins că Marea Piramidă din Egipt nu este un uriaș mormânt, ci o uriașă mașinărie. El consideră că multe dintre artefactele descoperite în piramidă au fost realizate cu ajutorul strungurilor.

Tehnologia de acum 4000 de ani nu poate explica realizarea acestor artefacte. În piramidă nu au fost descoperite mumii sau rămășițe de morminte, iar pasajele din interiorul piramidei sunt mult prea înguste și joase pentru a putea deplasa un sarcofag. În opinia lui Dunn, piramida este un imens generator electric, sursa de energie fiind vibrațiile crustei terestre, captate cu ajutorul unui generator. Piramida este în rezonanță armonică cu vibrațiile pământului.

Camera Regelui este construită din granit de Assuan care are în componența sa mult siliciu. Camera funcționează după principiul unui transductor care produce energie. Dunn mai susține că energia produsă era utilizată de navele spațiale.

Teoria lui Dunn nu este una nouă. Să ne amintim că Nicola Tesla susținea că piramidele permit transformarea energiei solare în energie electrică și că sunt o sursă de energie. Pământul și atmosfera sunt într-o rezonanță continuă.

Turnul Eiffel a fost construit în anul 1889 de către Gustav Eiffel. Studiile recente au demonstrat că în vârful turnului se produce efectul de piramidă. Turnul este un generator de ioni negativi.

Loading...

Nu întâmplător Eiffel a ales această formă piramidală. În anul 2005, a fost descoperit în Bosnia un sit pe care erau construite mai multe piramide. Cercetătorii consideră că aceste piramide erau adevărate surse de energie liberă.

Din vârful piramidelor țâșnesc coloane de energie electromagnetică, precum niște semnale foarte puternice care nu au putut fi explicate din punct de vedere științific. Piramidele din Bosnia sunt primele și cele mai mari din Europa.

Laturile lor cardinale sunt cele mai precis orientate din lume. Materialul din care au fost realizate piramidele este calitativ mult mai bun decât cimentul. Sub aceste piramide a fost descoperită o rețea de tuneluri și camere în care sunt depuse bucăți mari de piatră cu o greutate de 9 tone.

marea piramida

Rămâne ca oamenii de știință să ne dea explicații despre toate aceste misterioase descoperiri. Astfel vom putea reconsidera importanța piramidelor, pe care le-am considerat sute de ani ca fiind niște simple morminte.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și