Descopera

PIRAMIDELE, FARURI DESTINATE UNIVERSULUI

Vizibilă de pe teritoriul României în perioada aprilie-noiembrie constelația Orion este cunoscută și drept Vărsătorul. Prin mijlocul ei trece ecuatorul ceresc și este una dintre cele mai cunoscute constelații încă din Antichitate.

Stelele erau asociate cu Osiris, zeul morții și al Lumii de Jos în Egiptul Antic. Sumerienii credeau că aceste stele formează imaginea unui păstor.

Cea mai importantă stea din această constelație este Rigel care este albastră și puternic luminată. Marea piramidă a lui Keops, piramida lui Kefren și cea a lui Mykerinos sunt dispuse identic cu cele trei stele, cele mai importante din această constelație.

În podișul dogonilor există o peșteră plină de mistere. Această grotă conține informații care sfidează imaginația omului modern. Cel mai important desen este o schemă astronomică, care se referă la cel mai strălucitor corp celest cunoscută sub numele de Sirius A.

Poziționarea celor trei planete este înfățișată precum limbile unui ceas care indică ora 12 și 10 minute. Constelația Orion era binecunoscută de dogoni.

Herodot scria în lucrările sale că piramidele au fost construite de sclavi evrei, în onoarea faraonului și lucrau echipe de 100000 de oameni care se schimbau la câteva luni, pe o perioadă de 20 de ani. Aceasta însemna că timp de 24 de ore, la fiecare trei minute și jumătate, un bloc masiv de piatră trebuia așezat la locul lui.

loading...

Cei care susțin această teorie nu au luat în considerare de unde ar fi provenit această enormă forță de muncă și cum au putut ridica uriașele blocuri de piatră, în condițiile în care în Egipt, singurul arbore care crește este palmierul și are un lemn moale. Ar fi fost imposibil ca trunchiurile de palmier să fie utilizate în ridicarea imenselor blocuri de piatră.

S-a spus că piramidele sunt morminte regale pentru conservarea trupurilor care își continuau viața în lumea de dincolo. Ne punem întrebarea de ce nu a fost găsit niciun corp în interiorul piramidelor?

Cei care au petrecut o noapte în interiorul acestor piramide au declarat că au avut viziuni teribile. Însuși Napoleon, după ce a petrecut o noapte în piramida lui Keops a spus că a avut viziuni care l-au tulburat.

Unii cercetători susțin că granitul negru crează astfel de halucinații. Datorită granitului pot fi transmise și recepționate unde radio și semnale de microunde. Spiralele de energie din vârful piramidei iau forma unui cerc care pătrunde în atmosferă. Piramida este un fel de far destinat Universului.

Nu se poate explica în mod rațional, descoperirea unor cercetători care susțin că vârful piramidei este mai vechi cu o mie de ani față de bază.

piramide giza travelblog.org 134792 - PIRAMIDELE, FARURI DESTINATE UNIVERSULUI

A fost lansată ipoteza că piramida a fost construită în aer, cu tehnologie extraterestră și mai apoi amplasată pe Pământ.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top