Piramidele din întreaga lume s-au trezit din hibernare

Piramidele din întreaga lume s-au trezit din hibernare

Piramidele reprezintă „construcţiile” cele mai misterioase de pe planetă. Iar misterul din jurul construirii lor constituie de multă vreme atât o preocupare, cât şi o provocare pentru specialişti şi oameni de ştiinţă.

Mulţi oameni de ştiinţa considera că respectivele construcţii sunt cele mai vechi emiţătoare şi receptoare de informaţii.

Iar, în ultimul timp, aceste ipoteze devin tot mai veridice, după cum subliniază unii dintre cercetători. În ultima vreme este semnalata lumina care iese din vârful piramidelor, spre cer, şi mulţi se întreabă ce înseamnă acest lucru.

De asemenea, mulţi susţin că au fost martorii acestui fenomen neobişnuit şi există şi imagini. La capitolul imagini părerile sunt împărţite: unii spun că sunt adevărate, alţii că sunt trucate.

Trezite din hibernare

„S-ar părea că nu au nimic comun piramida Kukulkan din Peninsula Yucatan din Mexic, piramidele din zona Shensi din China şi piramidele de cultură Norte Chico din Anzi.

Însa, activitatea acestor vechi lacase construite, cu aproximaţie, în acelaşi interval de timp cu piramidele egiptene de la Gâza a înregistrat, recent, o intensificare fără precedent”, precizează cercetătorii.

Astrofizicianul rus Anton Ermolenko spune că „trebuie să se acorde mai multă atenţie fenomenelor care au loc în jurul piramidelor. E ceva unic, şi anume că piramidele au început să se trezească dintr-o hibernare de mii de ani.

Consider că noi nu trebuie să ignorăm aceste momente, ci, dimpotrivă, să încercăm să stabilim cauza lor. În plus, nu este vorba doar de un caz izolat. Asemenea fenomene au fost observate din Asia până în America de Sud”.

Energie intensă

Unele voci spun că NAŞA a ascuns faptul că sistemul nostru solar este înconjurat de un nor energetic interstelar (aşa-zisa centura fotonică”). Şi odată ce intrăm mai mult în acest nor, acest lucru afectează Soarele şi planetele.

Astrofizicianul rus Alexei Dmitriev crede că „norul de energie afectează direct şi Pământul, rezultatul fiind un număr semnificativ mai mare de cutremure, precum şi schimbări climatice profunde la nivelul Terrei”.

rp_piramide.jpeg

În plus, odată ce aceasta energia ne invadează spaţiul, acest lucru se pare că afectează şi piramidele lumii, care, la rândul lor, generează o energie intensă, ce se îndreaptă în sus, spre cer.

În prezent, atât cercetătorii, cât şi oamenii obişnuiţi vor să ştie motivul apariţiei razei de lumină şi încotro este intreptata ea.

EVZ.ro

CATEGORIES
Share This
>