Mistere

Piramidele din China construite de extraterestrii?

Deşi nu sunt la fel de bine cunoscute ca cele din Egipt, piramidele din China sunt la fel de impozante şi măreţe. Folosite drept morminte funerare pentru dinastiile antice, piramidele au fost mai puţin mediatizate de-a lungul timpului. Cele mai multe piramide se afla în China Centrală, iar unele dintre ele au devenit importante atracţii turistice.

La fel de înalte ca cele din Egipt, piramidele chinezeşti seamănă mai mult cu cele din Mexic pentru că au vârful plat. De-a lungul timpului au fost acoperite cu noroi fapt pentru care iarbă a crescut pe ele. De asemenea piramidele din China sunt în legătură directă cu anumite constelaţii, aşa cum au anticipat şi arheologii.

De asemenea există foarte multe similitudini între aceste construcţii şi cele din Egipt sau Mexic. Se pare că sunt ridicate după aceeaşi metodă şi au fost folosite pentru a fi îngropaţi conducătorii imperiului chinez.

Circulă o legendă care susţine că piramidele au fost construite de o civilizaţie extraterestră acum mai bine de 5000 de ani.

Mitologia chinezească indica cum că omul, încă din cele mai vechi timpuri, a avut contact cu civilizaţii extraterestre sau chiar zeităţi. Datorită faptului că aceste piramide au vârful turtit se presupune că deserveau la aterizarea navelor spaţiale. Dacă această teorie se confirmă atunci putem spune că s-a mai adăugat încă o piesă în puzzle-ul care încearcă să definească istoria omenirii.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top