Take a fresh look at your lifestyle.

Piramidele din Bosnia construite din ciment vechi de 30.000 de ani

Piramidele din Bosnia, încă de când au fost descoperite, au generat diverse controverse în rândul cercetătorilor. Unii au fost de părere că aceste structuri sunt clădite de natură, în timp ce alții susțineau cu tărie că piramidele au fost ridicate fie de mâna omului sau a unei civilizații venite din Univers.

Pentru ca această dezbatere controversată să apună, oamenii de știință au colectat materialul din care au fost ridicate piramidele din Bosnia și au ajuns la o concluzie interesantă.

În compoziția structurii piramidelor există un tip de ciment vechi de peste 30.000 de ani. Această concluzie este șocantă pentru că după cum bine știm acum 30.000 de ani omul nu era capabil să dețină o asemenea tehnologie cu care să ridice piramide.

Întrebarea care nu le dă pace cercetătorilor se referă la cine putea să construiască aceste piramide acum 30.000 de ani și cu ce scop?

Piramidele din Bosnia sunt trei la număr, și sunt închinate Soarelui, Lunii și Pământului. Dintre cele trei, cea mai înaltă este Piramida Soarelui, care deține nu mai puţin de 220 metri.

În acest fel, aceasta devine cea mai mare piramidă care a fost descoperită pe Terra, dar în același timp și cea mai veche.

Loading...

De asemenea, și profesorul Joseph Davidovits, din cadrul Asociației Internaționale a Egiptologilor, a efectuat teste independente și concluzia a fost aceeași.

„Am efectuat un test microscopic electronic unei probe prelevate din piramidele din Bosnia și am aflat că ele au fost construite utilizându-se ciment antic., susține Davidovits.

piramide bosnia

Un alt fapt fascinant este descoperirea tunelurilor care fac legătură între cele trei piramide și care sunt ventilate la fiecare 30 metri. Fiecare perete al tunelurilor conține gravate mai multe litere misterioase care nu au putut fi descifrate nici în prezent.

Cam la o milă depărtate de Piramidele din Bosnia, oamenii de ştiinţă au descoperit un semn enorm, compus din 6 litere similare cu scrisul găsit în tunele. Fiecare literă are aproximativ o milă lungime, şi cam 800 de metri lăţime, sensul cuvântului incă este dezbătut de cercetători.

loading...

Comentariile sunt închise.