The news is by your side.

Piramidele descoperite in Antarctica de origine extraterestra?

0

O echipă internațională de cercetători a descoperit trei piramide ascunse sub zăpada din Antarctica. Cele trei structuri antice se afla la aproximativ 15 kilometri de la țărmul oceanului şi odată cu topirea ghețurilor au devenit vizibile.

Până în prezent nu se cunosc detalii suplimentare referitoare la piramide, dar arheologii susţin că în decursul acestui an se va efectua o expediție de cercetare. Curiozitatea este imensă datorită faptului că în Antarctica nu s-au descoperit niciodată urmele vreunei civilizații antice.

Oare cine a construit aceste piramide şi cu ce scop? Aceasta este întrebarea care îi macină pe cei care au făcut impresionanta descoperire. Arheologii sunt curioși ce artefacte se află în piramidele descoperite.

piramide-antarctica-600x202 Piramidele descoperite in Antarctica de origine extraterestra?

Există o teorie conform căreia cele trei piramide nu ar fi construite de mâna omului, din cauza temperaturilor foarte scăzute care se înregistrează pe Continentul Alb care fac imposibilă viața, ci de o civilizație venită din spaţiu. Adevărul o să iasă la iveală odată ce arheologii o să aibă posibilitatea să cerceteze structurile misterioase.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

 

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și