The news is by your side.

PIRAMIDELE, CONDENSATOARE CARE ACUMULEAZĂ ENERGII

În 24 iulie 2009, niște turiști care vizitau complexul mayaș Chichen Itza din peninsula Yucatan au fost martorii unui eveniment misterios. Cei care au făcut fotografii în fața piramidei Kukulcan au avut surpriza să observe în fotografii o rază care ieșea din piramidă.

Turiștii au fost uimiți să vadă această rază pentru că nu au putut observa acest lucru cu ochiul liber.

Se știe că peninsula Yucatan este un loc unde au fost observate fenomene legate de OZN-uri. Se spune că între civilizația mayașă și extratereștrii a existat o strânsă legătură.

Oare mayașii comunicau cu extratereștrii folosindu-se în acest scop de temple precum piramida Kukulcan, pentru a emite semnale în spațiu?
Unii specialiști afirmă că această piramidă magnifică este un acumulator de energie universală care a reînceput să reactiveze.

Arheologii au început cercetările și au avut surpriza să descopere că în interiorul piramidei există alte două piramide. Cea mai mică dintre piramide are o înălțime de 10 metri. Următoarea are 20 de metri, iar cea din exterior are 30 de metri.

Piramida poate fi comparată cu păpușile rusești Matrioska. Piramidele au fost construite peste un râu subteran, o practică despre care mayașii credeau că sacralizează construcția.

Nikola Tesla a fost printre primii savanți care a înțeles că în jurul piramidelor se produc forme de energie. El susținea că liniile de forță ale încărcării electromagnetice acționează asupra pereților piramidelor. El a construit un turn cu ajutorul căruia a demonstrat efectul de piramidă.

Piramida_Keops PIRAMIDELE, CONDENSATOARE CARE ACUMULEAZĂ ENERGII

În vârful turnului energia creștea la 100 de V pe metru. Câmpurile negative terestre ating apogeul în vârful unei piramide. În partea superioară a Marei Piramide din Egipt, tensiunea este de 14600 de V. Piramidele sunt un condensator care acumulează sarcină electrică. În cazul în care se adaugă un exces de sarcină, are loc o descărcare în partea de sus a piramidei.

Din păcate, Tesla a murit fără să definitiveze acest proiect.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și