The news is by your side.

Piramidele au fost construite de nefilimi

0

Pământul este plin de piramide. Lumea și-a pus întotdeauna întrebarea: „cine le-a construit?”- în condiţiile în care vestigiile studiate au o vechime de mii de ani. Sunt rezultatul aplicării tehnologiilor zeilor ori rodul inteligenței umane? Precizia execuţiei – unghiuri de montaj la 90* foarte exacte, îmbinări ale componentelor din piatră, fără mortar, ca şi când pietrele ar fi fost „lipite” între ele prin… topire.

est sistem de topire al pietrei ne amintește de enigmaticele sfere de piatră din Costa Rica sau de pereții misterioaselor tunelurilor care străbat Europa, la fel de vechi precum piramidele. Cei mai mulți arheologi, după datarea cu carbon, le aproximează o vechime de 7.000 – 10.000 de ani, alţii apreciază că nu pot fi mai vechi de 3.000 de ani. Desigur, e necesar să ne uităm puțin în istorie, trăgând o linie între Biblie și cele trei piramide aliniate din Egipt. Vedem trei piramide mari lângă trei mai mici. Întrebarea care o pun arheologii dar și scepticii este… cine a început construcția primei piramide? E ca în mereu enigmatica dilemă: mai întâi oul și-apoi găina! Sau invers! Așa și în cazul Marii Piramide. Era acolo când au năvălit egiptenii, ori au construit-o ei?

Când privim aceste monumente antice avem câteva certitudini: faptul că niciun specialist-cercetător nu a putut spune cum au fost construite şi faptul că miile de descoperiri arheologice care s-au realizat se completează continuu cu alte şi alte descoperiri şi implicit cu noi şi noi întrebări. Materialele folosite sunt naturale şi rezistente, iar supravieţuirea monumentelor de-a lungul atâtor milenii, sub intemperii şi, uneori, sub cataclisme, devine totuşi enigmatică. Misterul este accentuat şi de faptul că, uneori, piatra folosită în edificii nu putea fi luată din zonele adiacente monumentelor. Dar cel mai inexplicabil lucru este faptul că din cărţile de istorie învăţam că, acum mii de ani, oamenii erau vânători şi culegători, nicidecum constructori de edificii monumentale. Conform arheologilor, la data când apăreau aceste monumente, omenirea era… în epoca când pe pământ, înainte de potop, umblau și uriaşii.

În Biblie sunt menţionați ca giganți, copii născuți fin „fiicele oamenilor” şi „fiii lui Dumnezeu.” Cea mai cunoscută poveste este a lui David care se luptă cu uriaşul Goliat. În Egipt s-au descoperit desene ale unor oameni mici luptându-se cu uriaşi. Aproape toate culturile lumii au nume sau desene cu uriaşi din diferite epoci ale istoriei. În această situaţie evidentă şi copleşitoare pentru lumea ştiinţifică, dar şi pentru oamenii pasionaţi de turism cultural şi de misterele lumii antice, am putea avea o a doua certitudine: aceea că trebuie să recunoaştem superioritatea lumii antice în acest domeniu şi nu numai. Sunt voci care declară că egiptenii au construit piramidele mai mici, dar nu și Marea Piramidă. În acest sens avem un videoclip, din păcate netradus, pe care l-am postat la sfârșitul acestui articol. Sunt voci ale arheologilor care confirmă existenţa dovezilor referitoare la uriaşi, însă aceleaşi voci spun că există interese ca informaţiile de acest tip e bine să rămână ascunse publicului larg.

Dar, cineva cu numele de ”tollan23”, a postat pe youtube o serie de videoclipuri arheologice de la locaţia ”Maher Fort”, din Bahrain. Gery Nelson a scris pe blogul său un articol minunat despre acest subiect cu referinţe şi imagini: „Sunt arheolog, am lucrat la piramide, şi recunosc că suntem cu toţii victimele oarbe ale unei societăți secrete. Ni s-a spus să păstrăm secretă existenţa giganţilor, sub pedeapsa cu moartea. Acum, că am divulgat întregul adevăr, viaţa mea este în pericol, voi trăi restul vieţii în frică. Am încercat să păstrez acest secret pe tărâmul propriilor mele experienţe. Există mult mai mult decât atât. Cum ar fi barosul de 30 de kilograme, găsit într-o mină de cărbune veche de 3.500 de ani în apropiere de oraşul Llandudno, în nordul Ţării Galilor. Topoare uriaşe dezgropate în Irna, săbii uriaşe etc. Poţi citi săptămâni întregi despre subiectul uriaşilor şi dacă mintea ta este aproape la fel ca a mea te vei bucura de fiecare minut.

În SUA s-au făcut excavări în timpul cărora au fost dezgropate rămăşiţele unor bărbaţi şi femei primitive cu o înălţime de peste 2,15 metri, umanoizi uriaşi cu coarne și cu două rânduri de dinţi, oameni preistorici cu fruntea puternic înclinată şi maxilare cu colţi. În iulie 1985, un grup de mineri care lucrau în apropiere de Bridal Veil Falls, din California, au descoperit mormântul unei femei ale cărei rămăşiţe aveau o lungime de peste 2,10 metri

La baza coloanei vertebrale, avea o serie de «excrescențe», dovadă că femeia a avut coadă”. Deci, ce s-a întâmplat cu acei giganţi, de ce nu-i mai vedem în zilele noastre? O teorie vine să demonstreze că o parte dintre ei au murit în timpul potopului iar cei rămași în viață au fost infectați de fel de fel de boli. Pe internet circulă mai multe fotografii cu un deget mumificat de uriaș, preluat de pe site-ul german BILD. Ele au fost realizate în 1988 de către fotograful Gregor Sporri. Iată ce a declarat autorul: “În 1988, în ultima zi a călătoriei mele de investigaţie privată, am fost contactat un bărbat în vârstă ce făcea parte dintr-un grup de hoţi de morminte. Întâlnirea a avut loc într-o fermă din Bir Hooker, aflată la 100 de kilometri nord-est de Cairo.

nephilims Piramidele au fost construite de nefilimi

După ce am plătit 300 de dolari, am putut vedea comoara nevândută a hoţului de morminte. Era învelită în nişte cârpe vechi. Era un pachet alungit ce avea un miros de mucegai. Am fost complet uimit când am văzut degetul uriaş de o culoare maro închis. Mi s-a permis să îl iau în mână şi să îi fac câteva poze. Lângă el am pus o bancnotă pentru a putea face o comparaţie în ceea ce priveşte dimensiunea lui. Degetul îndoit era deschis în două şi acoperit cu mucegai uscat. Era incredibil de uşor, avea poate câteva grame. Inima îmi bătea undeva în gât. A fost incredibil. În ceea ce priveşte asocierea lui cu un trup potrivit, ar fi trebuit să fie o persoană înaltă de cel puţin 4,60 metri. Hoţul de morminte mi-a arătat şi certificatul elveţian de autenticitate şi o imagine a radiografiei degetului. Ambele sunt din anii 60.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și