Spiritualitate

Piramidele antice s-au trezit la viata

O stranie teorie, conform căreia un imens nor de fotoni a împânzit sistemul nostru solar, a şocat opinia publică. În contra ofensivă, NASA a negat cu vehemenţă acest fapt susţinând că este o invenţie fără nicio bază reală. De-a lungul vremii norul de fotoni s-a apropiat tot mai mult de Pământ provocând diverse anomalii pe care nici oamenii de ştiinţă nu le pot explica.

Cel mai ciudat fapt este că piramidele din întreaga lume încep să se activeze. Parcă această energie a norului de fotoni le trezeşte după milenii la viaţă. Trezirea constă în generarea unei energii formidabile care pare să le pună în mişcare. Raze inexplicabile de lumina ţâşnesc din vârful piramidelor şi se îndreaptă spre cer. La prima vedere aceste fapte sunt inexplicabile, dar este imposibil să nu remarcăm că întreaga planetă parcă este supusă unor schimbări dramatice.

Recent, guvernul chinez a început monitorizarea îndeaproape a piramidei Xianzang pentru semne de activitate încă din 2010, o echipă de oameni de ştiinţă a investigat piramida şi cred că aceasta ar putea avea origini extraterestre. Fascicule de energie, începând de la dimensiunea unui creion până la dimensiunea unei grinzi, ies constant din această piramidă. Parcă este vie şi încearcă să se conecteze unei surse de energie infinite.

piramide - Piramidele antice s-au trezit la viata

Anumiţi cercetători de la NASA şi Agenţia Spaţială Europeană au avertizat lumea încă din 2010, ca timp de 2 ani vor exista catastrofe care se vor desfăşura în cursul anului 2012 şi 2013. Niciodată nu au fost luaţi în seamă cu teoriile lor nedemonstrabile, dar cu toate acestea calamităţi impresionante se petrec pe tot globul. Mai mult de atât, fel de fel de sunete, care dau senzaţia că Pământul geme, provoacă valuri de întrebări în tot mai multe zone de pe glob.
Toate fenomenele extraordinare măsurate pană acum, inclusiv cele generate de Soare şi nemaivăzute până în prezent sunt atribuite norului de fotoni care a invadat sistemul nostru solar. Acestea sunt doar câteva dintre efectele spaţiului judecăţii de apoi, aşa cum l-au numit tot mai mulţi.

Merah Opher, un investigator NASA susţine că acest nor interstelar de energie este instabil şi tulburent. Informaţiile transmise de sondele spaţiale Voyager 1 şi 2 sunt de-a dreptul bizare pentru ca demonstrează că întreg sistemul solar este supus unor presiuni imense şi este expus unui risc imens. Ceea ce va urma nu ştie nimeni, însă este cert că totul intră într-un proces de schimbare fără precedent.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top