Piramide și uriași umanoizi pe Marte – document oficial marca CIA

Potrivit unui document desecretizat, care poartă marca CIA, în 1984, un clarvăzător a fost angajat pentru a oferii informații despre cum arăta Marte în trecut. Interesant este faptul că acest clarvăzător nu știa că este vorba despre planeta Marte și a descris că a văzut piramide, nave spațiale și umanoizi neobișnuiți de înalți, care s-au confruntat cu un dezastru natural.

În prezent Marte este o planetă aridă, unde viața inteligentă nu ar putea să existe în mod natural. Cu toate acestea, planeta prezintă o serie de anomalii, care i-au împins pe numeroși oameni de știință să afirme că acolo, cândva, a trăit o specie de umanoizi inteligenți.

Un document extrem de interesant, care a fost întocmit de agenții CIA, în urma unui experiment ciudat, confirmă din plin că Marte a fost cândva o planetă locuibilă. Evenimentul s-a petrecut în 1984, când un clarvăzător a fost angajat pentru a oferi detalii despre o zonă. Nu i s-a spus că este vorba despre Planeta Roșie și acesta a fost rugat să dea timpul înapoi cu circa un milion de ani și să descrie ceea ce vede.

Prima regiune indicată (40,89 grade nord / 9,55 grade vest) era de Cydonia, locul unde s-au identificat numeroase structuri asemănătoare construcțiilor și monumentelor pământești.

Clarvăzătorul susținea că vede numeroase structuri piramidale. De asemenea, clarvăzătorul a descris cu lux de amănunte o populație de umanoizi ciudată. Ei erau extrem de înalți și îmbrăcați în niște costume argintii, care luceau foarte tare. Clarvăzătorul le-a spus agenților CIA că acești umanoizi se confruntă cu o situație bizară, cu o catastrofă de proporții și sunt conștienți că urmează să moară. Aceștia se agitau în speranța găsirii unei soluții, dar totul era prea târziu.

Loading...

Pentru a asigura supraviețuirea speciei lor, o parte din populația marțiană a emigrat într-un alt loc din Sistemul Solar. Iar restul, cei rămași pe Marte, au fost pur și simplu condamnați la moarte. Se pare că migrația s-a realizat pe o planetă unde există vegetație abundentă și s-a realizat cu ajutorul unui aparat de zbor extrem de performant.

marte

Acest experiment a fost transcris în întregime într-un document oficial, care se găsește pe site-ul CIA. Experimentul este de-a dreptul incredibil și confirmă teoriile specialiștilor, care susțin că Marte a fost cândva o planetă locuită. Unde au fugit marțienii? Și ce catastrofă s-a abătut asupra lor? Acestea sunt două întrebări fără răspuns, cel puțin în prezent.

sursa CIAloading...
S-ar putea să-ți mai placă și