Mistere

Descopera

Piramide construite in timpul dinozaurilor descoperite in Crimeea

2views

Un grup de cercetători a efectuat una dintre cele mai mari descoperiri arheologice din toate timpurile. În timpul unor săpături, echipă de cercetători, condusă de Vitaly Goh, a descoperit pe coasta de sud a Crimeei, cele mai vechi piramide construite vreodată pe Terra.

Interesant este că oamenii de ştiinţă căutau izvoare de apă potabilă și într-un anumit moment nivelul radiațiilor l-a depășit pe cel normal de câteva ori. Atunci a fost momentul în care planurile s-au schimbat și au început săpăturile. Spre surprinderea tuturor, o serie de piramide au fost descoperite. Cele mai importante au fost descoperite în zona Sevastopol, sunt construite din calcar și au o înălțime de circa 42-45 metri.

Odată descoperirea realizată, s-au efectuat diverse măsurători. Concluzia este una fascinantă pentru că aceste piramide se află pe aceeași linie cu piramidele din Tibet, cu Stonehenge, dar și cu piramidele scufundate de lângă Insula Paștelui.
Piramidele au fost îngropate în pământ și doar vârfurile lor erau acoperite cu iarbă. Imediat după descoperirea de senzație, câțiva dintre specialiști au coborât în misterioasele piramide. Au constat că pereții sunt extrem de drepți și șlefuiți cu o precizie senzațională.

Cu toate acestea, pereții conțin cuarț, dioxid de carbon, cenușă și cărbune, iar nivelul acestor elemente este ridicat. Nu s-a putut ajunge la un consens referitor la vârsta acestor piramide și specialiștii sunt de părere piramidele au fost folosite acum 5000 de ani de către populația preistorică precum niște grânare, dar este greu de stabilit momentul în care au fost construite.

În urma descoperirii efectuate, Vitali Goh a oferit un interviu unul pot de televiziunea din Ucraina, în care susține că la baza uneia dintre piramide a fost descoperită mumia unei creaturi stranii, cu o înălțime de 1,3-1,4 metri, care poartă o coroană pe cap. Chiar dacă evaluările preliminarii nu sunt concludente, se pare că piramidele din Sevastopol au fost construite în timpul dinozaurilor.

Loading...

Sevastopol

Dacă această ipoteză este valabilă nu putem decât să ne întrebăm ce fel de ființe trăiau în acea perioadă pe Terra și cum au putut să conviețuiască împreună cu dinozaurii?

loading...