The news is by your side.

Piramida inexplicabil de mare descoperita in Antarctica

0

Imagini uluitoare din Antarctica cu ceea ce pare să fie o piramidă asemănătoare cu cele din Egipt au pus pe gânduri oamenii de știință. 

Au fost publicate în weekend mai multe imagini bizare din Antarctica, descoperite cu ajutorul Google Earth: este vorba de trei structuri piramidale care amintesc de celebrele construcții din Egipt făcute cu mii de ani în urmă.

Piramidele din Antarctica sunt acoperite de gheață și zăpadă dar au resuscitat o serie de teorii care spun că teritoriul antarctic a fost locuit de oameni cu milenii în urmă, când clima era mult mai prietenoasă.

O serie de descoperiri ale biologilor i-au făcut pe oamenii de știință să creadă că în urmă cu 100 de milioane de ani peisajul din Antarctica semăna foarte mult cu pădurile tropicale din Noua Zeelandă se azi, potrivit Express.co.uk.

Unii dintre experți s-au aventurat să spună că Antarctica a găzduit pe vremuri o civilizație similară cu cele din Africa, Asia și Europa.

piramide-antarctica2 Piramida inexplicabil de mare descoperita in Antarctica

Dacă structurile descoperite acum se dovedesc a fi făcute de mâna omului, istoria umanității așa cum o cunoaștem azi s-ar putea schimba radical.

Realitatea.net

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și