PIGMEII DROPA ȘI HAN, ORIGINI EXTRATERESTRE

Acum 88 de ani, arheologii chinezi au descoperit un sistem de grote, în interiorul căruia erau schelete cu cranii alungite, o hartă cosmică și 700 de discuri.

Descoperirea a fost realizată în anul 1930, în munții Bayan Kara Ula, o zonă greu accesibilă, de lângă Tibet. Tunelurile erau de natură artificială, iar în interiorul lor au fost descoperite schelete cu o lungime de 138 centimetri. Craniile erau foarte mari, comparativ cu restul scheletelor.

Descoperirea a fost minimalizată de mulți specialiști chinezi care au susținut că scheletele aparțin unei specii de maimuță de munte.

Profesorul Chi Pu Tei, cel care a condus expediția, declara, care maimuțe sunt înhumate în subteran?
Alături de aceste oseminte au fost descoperite 700 de discuri fabricate după aceeași tehnică. Fiecare disc prezenta în interiorul lui o gaură cu un diametru de 8 centimetri. Pe pereții interiori au fost descoperite picturi care reprezentau Soarele, Luna, Pământul,aparate de zbor.

Analizele de laborator au demonstrat că acestea au o vechime de peste 12000 de ani. Discurile au fost preluate de cercetătorii de la Universitatea din Pekin, care timp de 20 de ani le-au studiat și au încercat să le dezlege misterul.
În anul 1962, dr.Tsum, un reputat profesor chinez publică un studiu cu privire la misterioasele discuri. El era convins că imaginile gravate pe discuri reprezentau sosirea pe Pământ a unei misterioase civilizații extraterestre numite Dropa.

Loading...

După ce a descifrat hieroglifele de pe suprafața discurilor, dr. Tsum a declarat că scheletele descoperite aparțineau unei civilizații extraterestre care a fost obligată să se retragă în reţeaua de tuneluri, după ce nava spațială cu care au venit pe Pământ nu a mai funcționat.

În anul 1968, cercetările au fost reluate de un om de știință sovietic, care a descoperit că discurile au particularități ciudate, nemaiîntâlnite. Discurile erau confecționate din granit și aveau în compoziție mult cobalt și aveau proprietăți asemănătoare cu a unor conductori electrici. În momentul în care erau atinse, discurile vibrau.
Poate că această descoperire ar fi trecut neobservată sau ar fi fost minimalizată, dacă nu ar fi intervenit o altă descoperire.

dropa

În munții Bayan Kara Ula, au fost descoperite două comunități de pigmei care își spun Dropa și Han. Originea acestora nu este nici chineză, nici tibetană. Au înălțimea de 120 centimetri, capete foarte mari, disproporționate comparativ cu corpul și irisul ochilor de un albastru pal.

Mulți oameni de știință consideră că aceste două triburi de pigmei sunt urmașii misterioasei comunități extraterestre.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și