Piesele unui “OZN” au căzut brusc din cer într-un sat din Cambodgia

Piesele unui “OZN” au căzut brusc din cer într-un sat din Cambodgia

Locuitorii unui mic sat din Cambodgia s-au trezit cu o surpriză puțin neobișnuită și oarecum periculoasă. Săptămâna trecută au văzut cum bucăți mari de metal cad pur și simplu din cer. Oficialitățile locale sunt încă nedumerite în ceea ce privește cauza, determinându-i pe unii să creadă că forțe extraterestre ar putea fi în spatele incidentului.

Într-o declarație trimisă la IFLScience, locuitorii provinciei Preah Vihear au declarat că au auzit un sunet puternic în jurul orei 6:00 ora locală. Au ieșit de urgență afară, unde au găsit zeci de bucăți de aluminiu care cântăresc mai mult de 40 de kilograme, fragmente care au lovit unele case provocând daune pe o rază de 10 kilometri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Am auzit un zgomot puternic dimineața devreme. Eram speriat crezând că s-a întâmplat ceva rău“, a declarat Sok Nol, locuitor în acel sat. “Când am ieșit să văd ce s-a întâmplat, am zărit o bucată mare de metal pe câmp și alte piese mai mici în jurul nostru. Am crezut că s-a prăbușit un avion, dar nu era nici urmă de motor“.

Sătenii au adunat toate resturile și le-au dus la poliție, care nu a putut identifica însă de unde provin. Yin Chamnan, șeful poliției din Preah Vihear, a confirmat faptul că piesele au fost adunate din sat, continuând că poliția regională nu a reușit să identifice încă de unde provin. Cazul va fi acum predat unei echipe de specialiști.

Am găsit mai mult de 17 fragmente de aluminiu și cauciuc căzute din cer. Vom continua căutarea și vom aduna informații suplimentare de la oamenii care au fost martori la incident“, a precizat el.

Unii sunt de părere că resturile sunt de la un OZN

Poate că e ceva venit din spațiu și a aterizat în satul nostru. Este ciudat, pentru că nimeni nu știe de la ce provin“, a spus săteanul Sok Nol.

Chamnan are totuși o explicație diferită: “Poate că aceste fragmente sunt părți ale unei dronde. Resturile metalice nu erau relativ mari “, a spus el.

authenticmagazin.com

CATEGORIES
Share This
>