Picturi rupestre, vechi de 10.000 de ani, care înfățișează ființe extraterestre și OZN-uri au fost descoperite în India

Cercetătorii au anunțat descoperirea unor desene rupestre, cu o vechime de peste 10.000 de ani, care înfățișează ființe venite din alte lumi. Descoperirea a fost realizată într-o peșteră misterioasă din India și ridică numeroase semne de întrebare cu privire la originea vieții de pe Terra.

Departamentului de Arheologie al statului indian Chhattisgarh a lansat un comunicat de presă prin care nu anunță doar realizarea unei descoperiri de proporții, într-o peșteră misterioasă din regiunea Bastar, ci și solicită ajutorul experților americani pentru determinarea originii picturilor rupestre.

În prima fază, experții indieni au realizat că stau în fața unor picturi rupestre, cu o vechime de cel puțin 10.000 de ani, care înfățișează ființe supranaturale, coborâte pe Terra cu navele lor spațiale. Acestea, probabil, că au fost realizate de oamenii din trecut, care stupefiați au asistat la numeroase vizite extraterestre. 

Originea lor rămâne un mister, dar așa cum au declarat experții indieni, acest aspect este unul mai puțin important atunci când vine vorba despre spectaculozitatea imaginilor. Putem spune că oamenii de acum 10.000 de ani, care au trăit pe teritoriul Indiei, au asistat la acest eveniment straniu, la fel cum noi privim în zilele nostre un film science-fiction, după care, marcați profund, au desenat întreg spectacolul pe pereții unei peșteri.

Picturile sunt realizate cu culori calde, care odată cu trecerea timpului nu și-au pierdut din intensitate, aparatele de zbor extraterestre sunt însoțite de diverse numere, a căror semnificație nu poate fi încă descoperită, iar ființele din spațiu seamănă extrem de bine cu imaginea extratereștrilor pe care o deținem în zilele nostre.

Mai mult de atât, extratereștrii sunt prezentați într-un costum special, parcă de astronaut. Din acest motiv, fețele lor nu sunt însoțite de detalii care să înfățișeze ochii, gura sau nasul.

loading...

Aceste detalii impresionante i-au împins pe arheologii indieni să afirme că este picturile rupestre înfățișează fără doar și poate o specie extraterestră necunoscută, care în trecutul îndepărtat a vizitat Terra și probabil că s-a și implicat în dezvoltarea vieții omului.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns