Descopera

Picatrix, cartea magică care conține energia Universului comprimată

Picatrix sau Scopul Cunoașterii este una dintre cele mai importante cărți despre astrologie, scrise în Evul Mediu. S-a spus despre această carte că, cel care o citește și o înțelege se poate conecta la cunoașterea universală și poate folosi întreaga energie a Cosmosului.

Picatrix este un manuscris impresionant, care a fost redactat undeva pe la mijlocul secolului al XI-lea. Cartea magică este compusă din patru capitole, care se vor cărți independente, dar în același timp au legătură una cu cealaltă.

Cartea nu a fost niciodată tipărită, dar cu toate acestea era, după Biblie, cea mai citită carte din perioada Renascentistă. Ea se regăsea în bibliotecile celor mai celebri alchimiști ai vremii, printre care și Cornelio Agrippa.

Specialiștii au studiat-o și susțin că manuscrisul străvechi a fost redactat de către un erudit, care aparținea unei școli misterioase din Evul Mediu. Acesta a introdus în Picatrix toate cunoștințele deținute de acea școală la vremea respectivă. Este vorba de numeroase imagini i texte despre magie, generarea energiilor telurice sau cosmice sau chiar transformarea realității într-una alternativă.

Numeroși au fost magicienii din trecut, care susțineau că în Picatrix există cheia spre energia Cosmică și odată ce această cheie a fost descoperită, întreaga energie Universală poate fi controlată.

Pe lângă acest fapt, cartea conține diferite rețete magice, unde este nevoie de substanțe periculoase precum opium sau chiar hașiș. Aceste rețete se prepară pentru a induce unele stări, prin care se pot contacta spiritele din lumea de dincolo.

loading...

Picatrix - Picatrix, cartea magică care conține energia Universului comprimată

De asemenea, există un capitol despre Luna și forța sa asupra omenirii. Se spune că în anumite perioade, Luna generează un tip de energie benefic pentru Terra. Atunci este momentul în care orice vrăjitor ar trebui să facă incantațiile.

loading...
To Top