Piatra Roswell, artefactul extraterestru provenit dintr-un univers paralel

Piatra Roswell a fost descoperită în zona în care s-a prăbușit un OZN în 1947 și este un veritabil artefact extraterestru despre care nu se cunosc foarte multe lucruri.

Artefactul este atribuit unei specii extraterestre, care la jumătatea secolului trecut a vizitat Terra. A fost descoperită în apropierea zonei în care s-a prăbușit obiectul zburător neidentificat în 1947 și a stârnit numeroase întrebări cu privire la proprietățile sale.

Povestea pietrei Roswell a început în 2004, când un căutător de comori pe nume Robert Ridge a cercetat minuțios zona din care armate americană a descoperit și prelevat un OZN. La câțiva metri de locul faptei, Ridge a descoperit o piatră ciudată cu un desen pe măsură.

Este vorba despre două cercuri, lângă care sunt plasate două semilune. Acestea sunt gravate pe Piatra Roswell. Pe lângă acest desen cu o simbolistică încă necunoscută, piatra deține numeroase proprietăți magnetice ieșite din comun.

Acestea au fost studiate într-un laborator specializat și nimeni nu le-a putut explica în totalitate. Cel mai interesant fapt este că desenul gravat pe această piatră a mai fost descoperit într-un lan de grâu trei ani mai târziu.

Loading...

Simbolistica desenului a atras atenția ufologilor americani Chuck Zukowski și Debbie Ziegelmeyer. Aceștia au studiat desenul la microscop și au ajuns la concluzia că gravura a fost realizată cu o unealtă de o precizie extraordinară. Straniu mai este faptul că această presupusă unealtă nu a făcut incizii în piatră, ci pur și simplu a impregnat modelul ca și cum piatra ar fi fost înmuiată.

Cu toate acestea, există numeroase voci care susțin că gravura descrie sistemul nostru solar, dar și un altul paralel, în care există la fel un soare și o lună.

Piatra Roswell

Piatra are un conținut ridicat de fier, care în anumite condiții reflectă o lumină verde extrem de puternică. Mai mult de atât, atunci când este așezată într-o anumită poziție ea se transformă într-un ceas și se mișcă foarte ciudat în sensul acelor de ceasornic.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și