Mistere

Piatra Roseau rescrie istoria. Civilizațiile antice dețineau tainele scrisului în urmă cu 200.000 de ani

Celebra și misterioasa piatră numită Roseau, descoperită pe teritoriul Americii de Nord, este dovada vie că istoria trebuie regândită și apoi rescrisă. Piatra dezvăluie nu numai că numeroase civilizații antice au vizitat continentul nord american, ci și faptul că dețineau tainele scrisului cu circa 200.000 de ani în urmă.

Povestea misteriosului artefact a început în 1927, când Jake Nelson a început să sape în grădina sa. Atunci a dat peste o piatra care i-a atras atenția. Bărbatul a continuat să sape și astfel a descoperit o întreagă comoară alcătuită din vârfuri de săgeți, cioburi de ceramică, oase de animale, dar și această piatră. A fost numită Roseau, după numele zonei unde a fost descoperită.

Nelson, fiind conștient că a descoperit o comoară istorică importantă, a-a oferit piatra faimosului antropologist american John Jager spre a fi studiată. Când Jager a comparat gravurile de pe piatra cu pricina cu altele de pe numeroase artefacte culese din lumea întreagă, a realizat că a descoperit inscripțiile erau în greaca veche și în egipteană. De asemenea, a identificat numeroase semne care au aparţinut civilizaţiei sanscrite.

“Aceasta inscripţie a fost scrisă de civilizaţii greceşti şi egiptene, – scria el în jurnalele sale. – poate chiar anticii sumerieni, care sunt consideraţia fi prima civilizaţie de pe Pământ. „, scria specialistul american în jurnalul său.

Câțiva ani mai târziu, antropologul a descoperit alte numeroase astfel de pietre în zona Balcanilor, dar și pe teritoriul Rusiei. Desenele și scrierea erau identipiatra roseau - Piatra Roseau rescrie istoria. Civilizațiile antice dețineau tainele scrisului în urmă cu 200.000 de ani ce, motiv pentru care Jager a concluzionat că oamenii din antichitate care trăiau în aceste zone au vizitat America.

La o analiză de laborator s-a mai descoperit că gravurile și scrierea au o vechime de peste 200.000 de ani. Acest fapt este unul care trebuia să zdruncine istoria din toate temeliile sale, pentru că în prezent suntem învățați bazaconii cum că civilizația umană este foarte tânără, iar scrisul a fost inventat cu câteva mii de ani în urmă.

loading...

piatra roseau1 - Piatra Roseau rescrie istoria. Civilizațiile antice dețineau tainele scrisului în urmă cu 200.000 de ani

Oamenii de ştiinţă au decis că pentru a-i curata suprafaţă, să o lase pentru un timp într-o baie de acid. Din păcate, la întoarcere, s-a constatat că acidul a corodat inscripţia. Artefactul a fost complet distrus! Există numeroase voci care susțin că de fapt piatra a fost distrusă în mod intenționat pentru a șterge adevărul despre trecut pentru că bulversa întreaga percepție despre trecutul îndepărtat al civilizației noastre.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top