Take a fresh look at your lifestyle.

PHOENIX, CEA MAI SPECTACULOASĂ DEMONSTRAȚIE EXTRATERESTRĂ

0

Celebrul actor american Kurt Russell a făcut o declarație surprinzătoare în cadrul unui interviu la un canal de televiziune american. Acum 20 de ani, el pilota un avion de mici dimensiuni. În avion, pe lângă fiul său se mai aflau doi prieteni. Deasupra orașului Phoenix, au observat mai multe lumi, fenomen pe care l-a raportat turnului de control.

Spre surprinderea sa, cei de la turnul de control l-au informat că pe radar nu apar astfel de lumini și poate fi vorba despre o iluzie optică. Conform declarațiilor sale, luminile staționau deasupra orașului.

Evenimentul a avut loc în 13 martie 1997 și a putut fi observat de mii de persoane. În 6 februarie 2007, fenomenul s-a repetat. În 13 martie 1997, mii de persoane au putut observa, timp de trei ore, mai multe lumini puternice care au fost vizibile pe o distanță de 300 de mile, de la frontiera cu statul Nevada, până în orașul Tucson.

Guvernatorul statului Arizona a fost martor la eveniment și a declarat că misterioasele obiecte aveau formă triunghiulară și dimensiuni de trei ori mai mare decât un boeing 747. Ele au survolat orașul în cea mai perfectă liniște, după care au staționat mai multe minute. Obiectele au zburat și staționat în formațiune perfect geometrică.

Autoritățile au minimalizat fenomenul și au declarat că fenomenul s-a datorat unor baloane cu heliu. Fenomenul a putut fi observat timp de trei ore, începând cu orele 19. Obiectele au zburat în formație hexagonală și luminau puternic. Angajașii de la turnul de control din Phoenix au fost martori la aceste apariții, cu toate că pe ecranele radar nu au putut fi vizualizate.

Loading...

Sunt martori care au declarat că unul dintre obiecte avea o lungime de 1500 de metri. Pentru că media americană a făcut presiuni asupra oficialităților, acestea au explicat că armata americană a efectuat un exercițiu.

Mulți și-au pus întrebarea de ce a fost aleasă o zonă locuită, în condițiile în care deșertul era la câțiva zeci de kilometri distanță. Dacă a fost vorba despre un exerciţiu militar de ce radarele nu au înregistrat un astfel de eveniment?

ozn

După ce au fost analizate filmările, specialiștii au concluzionat că a fost vorba despre OZN-uri, despre o apariție în forță a extratereştrilor.

loading...